karamela

Карамела верује да су Прељубници стварни

karamela

Мени то све делује потпуно реално

БЕОГРАД – Горан Стојићевић Карамела, водитељ и власник права на емисије „Прељубници“ и „Балканске преваре“, уверен је да су људи и догађаји у тим емисијама стварни.

– Чуо сам свакакве приче да су то намештаљке и да то нису стварне личности и догађаји, већ да то глуме статисти. Не знам, мени ти људи и те ситуације делују прилично реално – изјавио је Карамела у интервјуу за агенцију Бета.

Он тврди да би се „баш разочарао“ кад би се показало да је емисија коју води превара.

– Испало би да сам ја преварант, а не сви ти људи који варају своје жене, мужеве, девојке, љубавнике, сестре, стричеве, очеве… Када би се утврдило да све те ситуације намешта продукцијска кућа, био бих јако разочаран и љут. То би значило да сам ја уствари цело време мета скривене камере и да посматрају моје реакције да би се после смејали. Ипак, у потпуности искључујем такву могућност, верујем да је све што смо досад емитовали апсолутна и неприкосновена истина – нагласио је наш најпознатији имитатор жена.

Како је рекао, ако би се испоставило којим случајем да је било која емисија из серијала, чији је он власник, намештена, најпре би обавестио своје сараднице Сузану Перовић и Драгану Суџук, али и Љубу Пантовић кад изађе са Фарме.

– Упозорио бих да смо инструментализовани у сврхе гледаности. Вероватно би их Љуба испребијала. Али као што рекох, не верујем у такву могућност – поновио је Карамела. 

Поделите

Један коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *