Јовић одговорио: Заиста сам био повређен после Португала, Тумба ме дубоко повредио јер ме ставио само три минута

МАДРИД – Лука Јовић велика нада српског фудбала, одговорио је селектору Љубиши Тумбаковићу да је заиста био повређен након утакмице са Португалом и да је управо селектор био тај који га је повредио.

Селектор Љубиша Тумбаковић је јако повредио Луку Јовића (фото: Јутјуб скриншут)

– Заиста сам био повређен. Јако, јако повређен. Тумба ме јако повредио. Много ме заболело што сам тако мало играо против Португала. Свега три минута, а требало ми је више, пуно више. Да би ме Роналдо приметио како ја добро играм, па да разменимо после дресове – изјадао се српски Фалкао.

Он је неколико дана касније одиграо за Реал неколико минута у шпанском првенству, јер се, како је рекао “потпуно опоравио од повреде”, коју је задобио седењем на клупи репрезентације.

Јовић је навео да му је преко главе тога што га Зидан ставља на кашичицу у тим, и да не мора да трпи исто и од селектора који га није ставио у једину утакмицу која му је нешто значила за репрезентацију. Зато је пре утакмице са Луксембургом спаковао кофере и вратио се клупском тренеру који га исто тако не ставља у тим, али те клупске болове чува у души. На примедбу новинара да је могао да добије већу минутажу против Луксембурга, казао је:

– Већ заборављате да сам био толико повређен да нисам могао да играм против Луксембурга. А и Роналдо не игра за Луксембург. С ким бих мењао дресове? – истакао је млади голгетер.

Али, ако му није успело мењање дреса, Јовићу је недавно успело да оживи ТВ шоу “Мењам жену”, јер је своју жену заменио за бившу Адема Љајића. Ваљда му због тога Љајић не би додавао лопту, па је можда и боље што се Јовић онако седењем на клупи повредио. Али о томе детаљније не можемо сад, објасниће вам време.

Аутор: Вук Жабац

СОЛСКЈЕР ГРМЕО: Трава је некад била природна у Холандији, а сад је вештачка

Не пропустите:

ОБРТ: Судијска комисија пресудила да је пенал за Звезду постојао – Вукановић носом био у казненом простору! (ВИДЕО)
ЈАВИО СЕ СУДИЈА СА ДЕРБИЈА: Нисам могао да признам гол Звезде јер Милуновић није имао потврду Вучића да може да буде стрелац
Партизан продао Немању Г. Милетића три године након што га је грешком купио уместо Немање Р. Милетића
Након оптужбе за силовање Нејмар симулирао прекршај
ФК Напредак мења назив у ФК Напредњак

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *