karleusa

ЈК: Прија ми количина медијске пажње након концерта на Ушћу, дала сам Цеци домаћи задатак

karleusa

Мала од скандала већ сада добила добре понуде којима ће покрити трошкове концерта

БЕОГРАД – Јелена Карлеуша је одушевљена количином и дужином текстова који су објављени након што је завршила дуго најављивани концерт „Вива ла Дива“ у суботу на Ушћу, пред око 16 милиона људи према њеној процени.  

– Презадовољна сам, нисам ни сањала оволику пажњу медија. Ово прија – изјавила је она.

Након концерта наслови у медијима смењивали су се као на траци: „Спектакл дебакл“, „Карта код тапкароша 200 динџи, на крају и за Џ“, „Вива ла Њива“, „Концерт каснио 100 минута“, „Заказала техника“, „Зарозале јој се чарапе“, „Публика вриштала од страха“, „Обећала нови концерт, луди се радовали“, „Киша није покварила концерт, она је“, „Дунав се није излио код Ушћа, није било потребе“…

– Рекла сам да ће се о овом концерту пуно причати и то се већ обистинило.  Намерно смо направили пропусте у организацији, каснили са почетком, исценирали да техника не ради, обећавали нови беплатан концерт… То је зато што медији онда више пишу, дају вам веће текстове и насловне стране, дуже прилоге на телевизији и тако даље – одала је „мала од скандала“ тактику организатора.

Она је нагласила да са оволиком медијском пажњом већ сада добија добре понуде за гостовања у дискотекама у Швајцарској и Аустрији, па би са тим новцем могла да покрије трошкове концерта.

Карлеуша се осврнула и на предстојећи концерт Цеце Ражнатовић заказан на истом месту на Видовдан.

– Поставила сам јој домаћи задатак. Нема шансе да надмаши овај медијски успех. Као што нема шансе ни да научи свих шест падежа у српском – поручила је ЈК.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *