Јеховини сведоци отерали с врата активисте СНС јер су досадни

НИШ/ШАБАЦ/КИКИНДА – Поред обичних грађана Србије који широм земље терају са врата агитанте напредњака, и припадници култа Јеховиних сведока све више су принуђени да са кућног прага изгоне активисте Српске напредне странке.

Јеховини сведоци добили конкуренцију (фото: Јутјуб скриншитс)

Петар Маленковић из Ниша каже да је управо вечерао са женом, јер је већ било шест поподне и падао је мрак, па је требало ићи на спавање, кад су зачули да неко куца.

– У неко зло доба чули смо како нам на врата лупа неко много јак. Деловало је као да сам Самсон удара звекиром. Кад смо отворили врата, видели смо дебелог мушкарца и са њиме жену, и за тренутак помислили да су то неке наше нове колеге које ће нам поделити Кулу стражару. Међутим, уместо проповедања Јеванђеља, они су почели да причају о политици и ваде неки пропагандни материјал СНС. Иначе имамо пуно стрпљења са људима, али они су нас баш сморили, па смо их фино замолили да се удаље и са речима “чибе, чибе” залупили им врата пред носом – каже Петар, који признаје да му је ипак пријало што је коначно и он неком залупио врата, а не само други њему.

Мирјана Шиљеговић из Шапца наводи да се управо вратила из дневне мисионарске делатности, ширећи Јеховино учење, када је чула звоно на вратима.

– Појавиле су се две жене суманутих израза лица и покушале да ми намећу теме које ми нису нимало интересантне. Питала сам их шта мисле о спасењу, а оне су рекле да је спасење у рукама председника Вучића и нудиле учлањење којим се добија место, али не у “рају на земљи” већ у “рају у земљи”. Знате шта, ја сам већ члан једне секте и друга би ми била и превише, зато сам дохватила метлу и отерала их са прага уз жељу да их никад више не видим – испричала је Мирјана.

Звонко Текерешки из Кикинде каже да су се њему на прагу “појавиле три досадне сподобе у лудачким кошуљама са слоганом СНС”.

– Прво ми је запало у очи да су украли наш метод рада, од врата до врата. И сад тек схватам како људи виде нас кад им долазимо на праг. Међутим, за разлику од нас, који смо само досадни, ови плагијатори су страшно досадни и напорни за слушање. Стварно нисам имао живаца, па сам их послао дођавола. Односно до њиховог шефа – рекао је Звонко.

Аутор: Давид Штрбац

Њихова деца се радују предизборним обећањима

Не пропустите:

Политичари масовно навалили на клинике за промену пола након одлуке да 40% жена мора бити у Скупштини
Златибор Лончар: Не фотографишем се са мафијашима који не говоре српски
Вучић сваки дан преживи срчани удар кад види насловну Информера
Удружење КарГо доделило награду Ани Брнабић за иновативну рупу у закону
Весић пресложио коцке на свом оделу
(ФОТО) Колико сте пута чули: “Фали вам један папир”? ЕВО, ОВАКО ИЗГЛЕДА ТАЈ ПАПИР

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *