viktor i suncica

ИТФ Троицком одузео и дозволу на вереницу, њој тешко пала ова одлука

viktor i suncica

Желела је да остане уз њега сад кад му је најтеже, али правила су јасна

ЛОНДОН – Поред казне од 18 месеци неиграња јер се није подвргао антидопинг тесту, српском тенисеру Виктору Троицком одузета је и дозвола на вереницу, саопштила је Међународна тениска федерација (ИТФ).

Како стоји у образложењу Антидопинг комисије, у ситуацији када не можете да изађете на терен јер сте суспендовани, дозвола за вереницу се одузима по аутоматизму, јер вам је њена званична подршка на трибинама непотребна.  

Његовој вереници Сунчици Травици, фотомоделу чувеном по секси сликама у огледалу, тешко је пала оваква одлука Антидопинг комисије, због које је морала да раскине веридбу.

– Сунчица је хтела да остане уз Виктора сада када му је најтеже у животу и каријери… Сад кад он неће моћи да игра, а тиме ни зарађује, када ће остати без прихода од игара и спонзора који га напуштају, сад кад треба да плати скупе адвокате да би оспорио одлуку ИТФ федерације…. Желела је да буде уз њега, да прође заједно са њим кроз сав тај пакао. Али, правила су јасна и она ту не може ништа да учини – рекла је за Нашу Патку њена блиска пријатељица.

Она додаје да је Сунчица била у шоку, јер „није знала за ово правило због којег је морала да напусти свог вољеног, као што не зна ни остала правила тениса“.  

– Желела је да научи све. Зашто је забрањено дворучни бекенд играти једном руком; зашто се слово А појављује само поред броја 40; зашто онај дечак поред мреже стално краде лоптице, а нико да га ухвати; ко је победник ако се игра до два, а ко ако се игра до три итд – рекла је Сунчицина пријатељица.

Наша саговорница каже да Сунчица није волела Виктора зато што је тенисер, „већ због онога што има (у себи, прим. ред.) и због онога што носи (у души, прим. ред.)“.

– Никад му није било тешко да јој помаже у шопингу, а често јој је поклањао своје поверење дајући јој своју кредитну картицу кад би ишла у јувелирницу. Био је тако пажљив да је сваки пут слао такси по њу. Као прави каваљер никада није дозвољавао да она плати рачун његовим новцем који јој је давао, већ је такве издатке сам регулисао – набраја саговорница.  

Она открива да је Виктор пред растанак на све начине покушавао да је утеши, јер је била депресивна због његове суспензије.

– Чак јој је обећао и да ће је, сада, кад су само пријатељи,  упознати са неким својим познаницима – тенисерима, фудбалерима, кошаркашима и другим добро плаћеним спортистима, или, зашто да не – бизнисменима. Тиме је на крају успео мало да је разгали – рекла је наша саговорница. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *