SNS zombi

Аналитичари: Подршка СНС-у расте брзином ширења зомби угриза (АУДИО)

SNS zombi

Храна је толико појефтинила да се чак и баца, па и не чуди што СНС има толику подршку

БЕОГРАД – Уколико би се данас одржали избори, Српска напредна странка би са 45,1 одсто гласова однела убедљиву победу над свим осталим такмацима јер се популарност напредњака шири брзином ширења дејства зомби угриза, навела је јуче агенција Ипсос Стратеџик маркетинг резултате најновијег истраживања.

Политички и финансијски експерти потврђују овај пластични опис о зомбирању грађана Србије и кажу да то није ништа имајући у виду фантастичне успехе Владе Србије на свим пољима, а за те успехе најзаслужнији су управо кадрови СНС-а.

Александар Стевановић, саветник у Министарству привреде, каже да су грађани одушевљени сазнањем да их очекују пензије од 200 евра, јер нису знали да ли ће их уопште имати. 

– Такође, предлог закона о раду, који гарантује радницима да могу за исту плату да раде, не 40, већ 60 сати недељно, што им може бити добар изговор пред њиховим супругама зашто не долазе кући, јако је добар. Јер, као што рече министар Саша Радуловић, зашто би долазили кући само да их нервирају њихова деца која стално траже да нешто једу. Истина је, радници су се побунили против овог закона, јер инсистирају да раде 80 сати недељно и да им буду смањене плате, јер је недопустиво пред страним партнерима да њихови послодавци немају ни за најновију класу мерцедеса или бе-ем-веа или да се штеди на свиленим рукавицама које носе њихови службени возачи – рекао је Стевановић, приметивши да је зомбирање ту очигледно. 

Политички аналитичар Бранко Радун каже да су јасни успеси на смањењу претходног спољног дуга Србије.

– Дугови претходних влада се враћају и тиме се они смањују. То се ради генијалном техником узимања нових кредитних аранжмана, који се користе за враћање старих – казао је Радун.

Он подсећа да су за кратко време у Србији укинути сви монополи, а посебно прехрамбени. То је, како каже, довело до драстичног снижења цена хране на тржишту, па су сада прехрамбени производи у Србији јефтинији чак и од оних у Немачкој. Захваљујући томе, храна се све више баца у канте за смеће, тако да и они најсиромашнији могу да пронађу нешто за јело, “и не само да пронађу, већ и да бирају”, напомиње Радун.

– Укинут је рад на црно, тога више нема у Србији. Као што нема ни кашњења плата. Сваки радник своју зараду прима 1. у месецу уз уплаћене порезе и доприносе, а сваки прековремени рад му је адекватно плаћен – констатовао је Радун, додавши да је у таквом стању зомбирање грађана сасвим оправдано.

И уредник Нове српске политичке мисли Ђорђе Вукадиновић констатује да су сва обећања испуњена, што су и грађани приметили, па “зато и поређење са зомби угризом има смисла”.

– Извршена је потпуно департизација јавних, државних и преосталих друштвених предузећа. Наравно, има изузетака, а међу изузетке спадају сва поменута предузећа. Такође, отворена је канцеларија за брзе одговоре, дивља градња је легализована по багателним ценама, баш како је и обећано, и све остало је бајно – казао је Вукадиновић. 

Он је подсетио да је вундеркинд са БК универитета Јејла, министар финансија Лазар Крстић, већ сада у свету постао синоним за генија.

– Крстић је успео да техником бушења нових рупа на каишу уведе затезање каишева до границе међусобног спајања његових унутрашњих страна – нагласио је Вукадиновић. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *