Индијски полицајац заразио пендреком 500 људи

КАНПУР – Полицајац Гутам Прасад, из савезне државе Утар Прадеш, постао је рекордер индијске полиције у ширењу вируса ковид-19 заразивши најмање 500 људи у Канпуру тукући их пластичним пендреком током полицијског часа.

Индијски полицајац показује грађанину пут кући (фото: Јутјуб скриншут)

Доктори су приметили да поред уобичајених симптома, многи заражени имају и дугачке, пругасте маснице на одређеним деловима тела, што их је зачудило, јер по први пут маснице прате једну вирусну инфекцију. То је одмах унето и у међународни научни часопис, па је овај сој корона вируса добио назив тиграсти ковид-19.

Накнадним испитивањем утврђено је да су сви заражени који су имали симптоматичне модрице, претходно добили пендреком по леђима, рукама или ногама, осим једног, ког је жена истукла оклагијом јер јој није донео зелење са пијаце. Они су потом били неопрезни, јер су се чешали по изудараним деловима тела, а онда таквим контаминираним рукама чачкали нос и уши или сисали палчеве.

Испитивањем је утврђено да су се неке од полицијских палица заразиле у додиру са леђима заражене особе, па су тај вирус шириле по леђима и удовима других људи, а апсолутни рекордер у томе био је пендрек полицајца Гутам Прасад.

Он је изјавио: “Тако им и треба, то ће их научити памети, да ми се не шетају пред носом док је полицијски час. Од појаве овог вируса не смемо да их шамарамо, већ имамо ове по метар дугачке палице, како би држали социјалну дистанцу од грађана”.

У полицији Индије сада расправљају да ли треба задржати васпитне палице од пластике, будући да се овај чудни вирус задржава на њој и до три дана. Као алтернатива помињу се враћање на класичне гумене пендреке на којима се вирус краће задржава, али су по питању батинања далеко ефикаснији, или пак још дубљи повратак на традиционалне бичеве од јагњеће коже.

Аутор: Швами Умпрагупта

Српски лекар питао кинеску сестру шта сад да ради

Кад сте прочитали ово горе, можете и ово испод:

Сорош се препао да је откривен лек за корону
Кинези панично беже назад у Кину да им неко не би пренео корону
Вучић одбио да иде у карантин јер је на Јутјубу гледао немачке лекаре који кажу да COVID-19 не постоји
Кон: Пошто су тестови на корону 50% тачни, Србија ће прећи на метод „писмо-глава“
Мигранти уплашени и бесни због опасности од короне: “Забраните више улазак тим гастарбајтерима!”
Вучић одлучио: Заменићемо дијаспору
Вакцина против короне одбија тестирање из страха од заразе

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *