Negro bombone

И оџачар са “Негро” бомбона ступио у штрајк, одбија да чисти грло

Negro bombone

Оџаци се безобзирно граде по крововима, уместо у подрумима, где је безбедно за рад

СУБОТИЦА – Оџачар са “Негро” бомбона ступио је јуче у генерални штрајк, саопштивши да убудуће неће чистити грла купцима овог производа, док се не реши проблем безбедности његових новосадских колега.

Како је изјавио оџачар Негро, ни он сам није задовољан условима рада, посебно у овом периоду године, кад владају кијавица и запушења носа. 

– Ако моје колеге одбијају да чисте оџаке смештене на крововима, где је опасно попети се, онда је моја колегијална обавеза да им се придружим. Зашто би ризиковали животе и чистили димњаке на тим висинама, још по зимском времену и клизавици. Људи су заиста безобзирни кад постављају оџаке на врховима кућа и зграда, уместо да их сместе у подруме – изјавио је Негро.

Он је подржао и протест својих колега против Деда Мраза. 

– Неко треба да стави живот на коцку да би Деда Мраз чист изашао из димњака?! Па нека чисти сам, или нека се и он мало запрља. Не, ни ја нећу да чистим грла деци, ако се моје бомбоне нађу у поклону које доноси Деда Мраз – љут је оџачар Негро.

А широм Србије, од јутрос се проширио талас незадовољства купаца овог производа, јер су уредно платили производ и посисали бомбону, али грло им није било очишћено.

– Фабрика “Пионир” је искључила своју интернет страницу www.pionir.rs, а на телефоне се не јављају после 17 часова поподне, тако да је још увек немогуће добити информацију када ће употреба “Негро” бомбона бити нормализована – рекао је Горан Паповић, председник Удружења за заштиту потрошача Војводине.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *