cudna suma zmija

Хуманост на делу: Напредњак спасао колегу социјалисту којег је змија ујела за пенис

cudna suma zmija

Прво је социјалиста као стручнији показао како се исисава отров, а тек потом га је напредњак исисао

БОР – Високи функционер Српске напредне странке из Бора спасао је колегу из Социјалистичке партије Србије тако што му је исисао отров из пениса за који га је ујела змија, потврђено је у овој партији.

Овај херојски чин случајно је снимила борска полиција која је била поставила заседу за наркодилере у шуми у којој се ово херојство одиграло.

– Двојица општинских функционера обилазили су терен око Бора како би разгледали локације повољне за развој туризма и рекреативног спорта. Функционер СПС је пришао жбуну да се олакша када га је за полни орган зграбила змија, највероватније ноћни поскок, који се крио у жбуњу – објаснио је потпредседник СНС Небојша Стефановић на конференцији за медије у седишту те странке. 

На питање новинара како објашњава написе листа 24 сата да је претходно функционер СПС “орално задовољавао напредњака”, Стефановић је одговорио да је реч о “бедној манипулацији листа блиског ДС и Драгану Ђиласу”.

– Истина је да наш функционер није имао искуства са првом помоћи такве врсте, док је социјалиста био искусни планинар и члан Црвеног крста. Он није дозволио да га ухвати паника већ је смирено прво демонстрирао на пенису нашег функционера како се безбедно исисава змијски отров, јер то може бити јако опасно ако се отров прогута или дође у додир са шупљим зубом. Тек тада је наш функционер приступио спaшавању живота колеге социјалисте – објасно је Стефановић, додавши да није срамота ни клечати, ако треба спасити живот ближњему.

Он је позвао медије да покажу стрпљења и да ће снимак овог пожртвованог чина као и имена обојице актера искоро бити познати јавности, а да СНС размишља да свог функционера кандидује на конкурсу листа “Новости” за најплеменитији подвиг године.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *