mortal kombat 18

Грађани који не прате Блиц и Б92 никад нису чули да постоје неонацисти у Србији

mortal kombat 18

Крв и част и Комбат 18 ускоро ће толико омасовити да неће морати више да плаћају статисте за сликање

БЕОГРАД – Грађани Србије који не читају дневни лист Блиц и не гледају телевизију Б92 никада нису чули за постојање неонацистичке организације “Крв и част” и њиховог јуришног одреда “Комбат 18” који делују у Србији, резултат је истраживања који је спровела Агенција Фактор плус.

Према резултатима, нико ко се није дохватио Блица или Б92 није упознат са постојањем ове масовне организације, најнасилније у свету. Део анкетара Фактор плуса који не прате поменута два медија, признају да ни сами нису чули за ову групу поклоника Фирера и кукастих крстова, све док нису добили овај задатак. 

Организација “Крв и част” и њихова испостава “Комбат 18” упутили су овим поводом захвалнице листу “Блиц” и телевизији Б92 што им придају значај и редовно извештавају о њиховим активностима.

“Захвални смо им што промовишу и популаризују наше активности. Шта бисмо ми да нема слободних медија. Још увек би нас било двојица у организацији”, стоји у саопштењу. 

Они напомињу да је потребна мала исправка у тексту Блица од пре неколико дана, који је погрешно написао да је “Комбат 18” добио име по првом и осмом слову абецеде, која представљају иницијале Адолфа Хитлера. 

“То име смо узели јер имамо амбиције да нас једног дана буде 18, па више нећемо морати да плаћамо статисте за сликање”, поручила је ова организација.

А Наша Патка је анкетирала грађане Србије, који су потврдили ове резултате истраживања Фактор плуса.

Бранко Стаменић (34), бодибилдер:

– Крв и част? Је л` то она серија о Спартаку? Па чуо сам да је приказивана на Б92, али не гледам ту телевизију, а серију сам скинуо са нета.

Данко Марчета (49), дефектолог:

– Наравно да знам ко су они, само није ми јасно зашто од дневних новина о томе извештава само Блиц. Страшно је какав медијски мрак влада у Србији. Рекао бих да су медији плаћени да прећуткују ову опасну групу која је сваким даном све бројнија. Читам у Блицу да им је већ приступио и четврти члан. 

Ковиљка Мирковић (86), пензионерка:

– Какав Хитлер, пу-пу-пу, далеко било! Зар га нисмо оћерали четрес пете? Не, каква Бе 92, пу-пу-пу, далеко било! А не видим ти ја ништа да читам, не ни тај, како рекосте? Блиц криг? Зар опет?

Радиша Филиповић (18) матурант Осме београдске гимназије:

– Шта, зар већ изашао Мортал комбат 18?! Где има да се купи?

Ружа Павличић (58), сељанка, продавачица паприка и краставаца на пијаци Ђерам: 

– Не знам ти ја ништа, синко, ни о нацистима, ни тим ненацистима, ја сам рођена после рата… Знам само што ми је мајка причала о Немцима и Талијанима… Ма кака телевизија, од телевизије ти гледам само “Село гори”. А новине ми служе само за потпалу. И да увијем јаја кад донесем ћерки у град.

Стојан Вељковић (51), трговац: 

– Оставио ми један путник у возу Блиц неки дан, кад имам шта и да видим. Србију опет окупирали нацисти! И то домаћи! Гледам и не верујем. Не знам шта је ово, је л` могуће, читам ли ја ово дневне новине ил` Зону сумрака.

Драгомир Ћузовић (42), надничар на грађевини:

– Никад чуо за тај комбајн 18. Знам само за крв и зној, а части нисам видео пуно код послодаваца. Какав, бре, Блиц, то не узимам у руке, премали формат. Једино је Политика права новина! Само од ње може да правимо капе за молерај.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *