Ето предности вакцинације: Полицијски час не важи за децу са аутизмом и њихове родитеље

БЕОГРАД – Иако се многи несавесни грађани буне због обавезне вакцинације деце, најновија одлука Владе Србије на челу са председником Вучићем, сигурно ће их разуверити и убедити да нису у праву.

Аутистична деца неће бити затворена као остала, зато трк по вакцину за ваше дете (фото: Јутјуб/РТВ скриншут)

Наиме, предности које се стичу вакцинацијом деце су многобројне, а између осталог, деца која добију аутизам, сада имају ту привилегију да се шетају напољу у неограниченом времену. И не само они, већ и њихови родитељи, јер та деца не могу бити сама на улици. Ова одлука је усвојена на предлог струке на челу са нашом лепотицом др Даријом Лапус-Кисић-Тепавчевић, али такво решење ће засигурно имати и трајни карактер.

Грађани Србије су одушевљено прихватили овакво решење, јер сада имају мотива да децу воде на вакцинацију.

– Кад смо дали дете на вакцинацију, знали смо да чинимо праву ствар. Сада је наш синчић аутистичан и захваљујући томе имамо право да га изводимо у шетњу кад год хоћемо, док су сви остали затворени и могу само са завишћу да нас гледају – рекла је Миленија Чепрњић.

Марко Довранчић каже да се дуго опирао идеји да вакцинише дете.

– Сад видим да сам био слеп код очију. Одмах сутра водим сву децу на вакцину. Ако бар једно запати аутизам, и ми ћемо моћи увек слободно да шетамо – рекао је Марко.

Ипак, извесна доза скепсе постоји код Радослава Змијанца који се плаши да његово дете, и ако прими вакцину, неће остане аутистично.

– Чуо сам да тек свако двадесето или тридесето дете постане аутистично. То није фер. Као да играте лутрију, па коме се посрећи. Мислим да треба да направе вакцину која ће бити ефикасна за све, а не само да нека деца добију аутизам – каже Радослав.

Аутор: Давид Штрбац

Вакцина против короне одбија тестирање из страха од заразе

Не пропустите ни ово:

Бил Гејтс осиромашио, заложио и кућу: Банкротирао сам, једино ме обавезна вакцинација може спасити, помозите
Индијски полицајац заразио пендреком 500 људи
Сорош се препао да је откривен лек за корону
Српски лекар питао кинеску сестру шта сад да ради
Кон: Пошто су тестови на корону 50% тачни, Србија ће прећи на метод „писмо-глава“
Новинарка ухапшена због ширења истинитих вести
Кинески научници патентирали птичји грип који се шири 10 пута брже од претходног

Поделите

2 Коментара

  1. Mirjana oдговор

    Prvo sam mislila da vas napljujem zbog ovog naslova, ali kad sam procitala, nisam mogla prestati da se smejem. Nije mi jasno kako ste tako tmurnu temu okrenuli na humor, ali shvatila sam poruku i ustvari, shvatila sam da je sve samo obrnuto od onog sto je napisano.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *