Деникен и Цукалос

Експерти тврде: Ванземаљци лагали да не постоје

Деникен и Цукалос

Свемирци покушали да обману људе саопштењем у којем тврде да не постоје

ЛУЦЕРН – Након дугог и исцрпног истраживања експерти за ванземаљце и античке астронауте дошли су до недвосмисленог закључка да су ванземаљци лагали када су 30. јула прошле године издали саопштење за медије у којем су демантовали своје постојање. 

Швајцарски стручњак за ванземаљце Ерих фон Деникен тврди да је саопштење од пре пола године озбиљно уздрмало теорију о посетиоцима из свемира, али да су накнадна посматрања показала да су се те посете Земљи наставиле у још динамичнијем ритму.

– Сведоци смо готово сваког дана да се на Јутјубу појави неки нови снимак свемирског брода, или барем свемирског чамца, који су снимљени на небу, а неретко се спусте и на саму Земљу. Камере су забележиле и случајеве да хуманоидна бића из тих летелица изађу на пуш паузу, као што се то десило на једној ливади у Немачкој, када смо могли видети бића налик снежно-белим Чича Глишама, или пак на пиш паузу као што је то било у сунцокретима у Србији, чему се после смејао цео свемир, због комичне ситуације бежаније која је потом настала – изјавио је фон Деникен.  

Млади истраживач грчког порекла Јоргос Цукалос, који такође ради у Швајцарској, казао је да нема сумње да су свакодневни снимци евидентна потврда о постојању “малих зелених”, мада их најмање има у тој боји.

– Било је за очекивати да ће се након оног драматичног саопштења ванземаљци примирити и престати да постоје, како би нас обманули и уљуљкали у нашем незнању. Међутим, они су наставили још чешће и још жешће да посећују Земљу. Изгледа да су се превише поуздали у снагу медијске кампање и помислили да ћемо сви ми насести на ону чувену: “Хеј, верујете ли ви нама или својим очима” – казао је Цукалос. 

Деникен и Цукалос су се сложили да је једино неизвесно да ли нас данас посећују исти она бића из свемира која су нас посећивала пре више хиљада година када су се правиле пирамиде, писте за слетања и друге велике грађевине. Како кажу, могуће је да су у питању неке друге хуманоидне врсте, јер је веома чудно да ови данашњи посетиоци не праве грађевине таквог типа, али да је врло могуће и то да је и у другим галаксијама завладала економска криза, па из тих разлога изостају улагања у инфраструктуру.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *