buldozer u snegu

Екипе за чишћење путева од снега не могу да изађу на терен због снега

БЕОГРАД – Екипе зимске службе “Путева Србије” не могу да изађу на терен и рашчисте коловозе од снега, јер су цесте испред гаража са возилима овог јавног предузећа завејане, саопштило је ово предузеће.

– У последња два дана уопште нисмо могли да изађемо на терен у већини градова у Србији, па и у Београду, јер су испред гаража са нашом механизацијом прави снежни сметови. Имали смо проблема и са доласком запослених на посао, али они су се са мањим возилима некако провукли и стигли на радна места. Међутим, наша возила су велика и незграпна и посебно се отежано крећу у оваквим условима – изјавио је Зоран Дробњак, директор ЈП “Путеви Србије”.

Он је рекао да не преостаје ништа друго него чекати лепше време.

– Очекује се за неколико дана да ће доћи до пораста температуре и отапања снега. Тада 

marko miskovic begunac

Ја снег нисам ни видео

ћемо да извучемо нашу механизацију и рашчистимо путеве – казао је Дробњак.
А једино је, још у недељу, био рашчишћен пут према београдском аеродрому “Никола 
Тесла” у Сурчину. Пут Београд – Сурчин су до раних послеподневних часова очистиле екипе Предузећа за путеве “Београд”, а како сазнаје Наша Патка, разлог је био, јер је Марко Мишковић, морао хитно да лети за Лондон да однесе тетки лек.

– Коловози су супер очишћени, нисам ни приметио снег, али нисам могао да отпутујем јер се појавио неки проблем око путне исправе. Колико сам разумео слика у пасошу је мало избледела па мора да се промени, због чега га је полиција задржала – рекао је Марко Мишковић нашем репортеру.

 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *