Џеј Ло и Марко Антоније

Џеј Ло открила да се развела од Марка Антонија јер је сазнала да он није римски војсковођа

Џеј Ло и Марко Антоније

Разочарана Џеј Ло и Марко Антонио са папирима за развод код адвоката

ЛОС АНЂЕЛЕС – Певачица Џенифер Лопез у својој књизи “Права љубав” открива да се развела од супруга Марка Антонија када је открила да ју је држао у заблуди да је он римски војсковођа. 

“Он није никакав војсковођа, већ обичан салса певач и некадашњи посластичарски шегрт. Много сам се разочарала кад сам то сазнала после седам година брака. Посебно ме нервирало што сам све време била љубоморна на неку Египћанку Клеопатру, за коју сам чула да је његова бивша”, написала је Џеј Ло у аутобиографској исповести. 

Она наводи да јој је на једном гала пријему тајну открио извесни британски господин који се бави историјом и археологијом. 

“Испала ми је чаша са шампањцем када ми је рекао да су Марко Антоније и та нека краљица Клеопатра умрли пре више од 2.000 година. `Али то је немогуће`, рекла сам. `Да, да, драга моја, Ваш супруг није славни римски војсковођа Марко Антоније, већ обичан дрипац и шарлатан`, одговорио је. Од шока нисам могла да проговорим две секунде, а онда ми је све дошло у главу, све коцкице које се нису уклапале и које нисам желела да видим, сада сам их видела кристално јасно, као кроз прозор старе куће”, пише Лопезова. 

Она каже да је на препоруку поменутог историчара упоредила слике из филма о Клеопатри са супруговим, и, кад се мало боље загледала, увидела је да њен супруг уопште не личи на Ричарда Бартона који је тумачио лик римског војсковође, већ се само тако чешља. И то је било то, од тог тренутка више није желела да проведе ни секунде у браку са неким ко ју је тако безобзирно магарчио. 

Марко Антоније и Клеопатра

На препоруку пријатеља историчара, упоредила је слике супруга са глумцем који је играо славног војсковођу

“Осећала сам се преварено и издано. И понижено. Моја осећања су била дубоко, дубоко, дубоко повређена. Мислим, нисам ни ја Клеопатра, али се бар нисам тако представљала. Зато сам одлучила да искорачим из тог брака и то плесним кораком – два десно, па три корака напред, корак лево, груди напред, па окрет за 180 степени, руке на колена и два окрета гузом у смеру казаљке на сату”, објаснила је Лопезова. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *