dunja ilic mortus

Дуња Илић се убила пред одлазак на рехабилитацију

dunja ilic mortus

Рубин и Вино жупа смањили производњу за 15 одсто након вести о одласку верне муштерије

БЕОГРАД – Популарна српска певачица и скандал мајстор Дуња Илић убила се од алхохола само дан пре него што ће да оде на рехабилитацију.

Према тврдњама Дуњине блиске пријатељице певачица је, на својој опроштајној журки пред одлазак на рехабилитацију, целе ноћи пила коктел од вињака, пива, стомаклије и вина “АС црњак”.

– Дуња је одлучила да се опрости од друштва у свом стилу јер иде на рехабилитацију како би избегла затвор због саобраћајне незгоде коју је изазвала на Сењаку са 2,2 промила алкохола у крви. Цело вече је је испијала свој омиљени коктел “Дуњаник” који је лично измислила и који се справља од вињака, Зајечарског пива, Стомаклије и вина “АС црњак”. На крају вечери Дуња се убила од алкохола и по обичају крај журке је дочекала на патосу – каже за “Нашу Патку” њена добра другарица.

Контроверзна певачица била је учесник неколико инцидената и то увек под дејством алкохола од чега две саобраћајне несреће, напад на екипу хитне помоћи која је дошла у њен стан како би указала помоћ њеној онесвешћеној пијаној другарици и слично.

После вести о одласку Дуње Илић на рехабилитацију фабрике Рубин, Вино Жупа и Зајечарска пивара смањиле су производњу за 15 посто због очекиваног пада продаје услед одласка верне муштерије.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *