Дробњак: Увешћемо путарине и по градским улицама

БЕОГРАД – Вршилац дужности директора Путева Србије Зоран Дробњак најавио је да ће ускоро бити уведене путарине и по улицама градова у Србији јер је проток саобраћаја на аутопутевима мањи од предвиђеног.

Народ је незахвалан, изградиш му аутопут, направиш му наплатне рампе, и он опет вози магистралом (фото: НП/Јутјуб скриншитс)

– Овај народ је стварно незахвалан, изградиш му аутопут, направиш му наплатне рампе, све му омогућиш, и он неће аутопутем него магистралом. Камиони, аутомобили, мотори, тротинети, велик број њих избегава аутопут, само како би напакостили приходима државе, а не схватају да доводе себе у опасност – изјавио је в.д. Дробњак.

Он је поручио да се мора пронаћи начин да се грађанима отме додатни новац.

– Увешћемо наплате путарине на Ибарској и другим магистралама, а затим по градским булеварима, на улицама, по сокацима, ћорсокацима, калдрмама, макадамима, сеоским друмовима, као и мостарине за прелазак мостова, надвожњака, подвожњака, и, што да не, и за Теразијски тунел – задробио је Дробњак.

Главешина Путева Србије је рекао да једино чему држава тежи јесте брига за безбедност грађана који, нажалост, и даље користе магистрале само зато што су бесплатне.

Упитан зашто се онда путарине на аутопутевима не умање на европски ниво, уведу вињете и слично, одговорио је да “не треба награђивати лоше понашање, јер на тај начин нећете успети да васпитате народ”.

Аутор: Давид Штрбац

Ево колики порез плаћате ако узмете 100 евра

Такође прочитајте:

Председник Вучић послао војску у Шид након што су мигранти покушали да побегну из Србије
Влада Србије забранила увоз папаја након што је то воће тестирано позитивно на корону
Хајдуци одахнули због укидања ванредног стања на Ђурђевдан, иначе не би смели да се одметну
Мигрант добио од Војске Србије редовно одсуство
МУП објавио да Бошко Обрадовић нема дозволу за ношење пиштаљке
Напредњак запалио 5Г антену на згради јер је мислио да је џиновска ракета за ватромет
Ана Брнабић закаснила на посао јер није знала да нађе излаз из куће
У ресторану кад једете нема скидања маске, у вртићу деца 2 метра од васпитачице

Поделите

Један коментар

  1. Марко Перовић oдговор

    Као говори коштаплеру један,шта је држава дала народу ових 100€ па им сада то тросруко узимате .како се не стидите да овако говорите за народ Ви сте бре крвопијци сопственог народа. Али нећете дуго доћиће вам револиција главе!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *