Ди Џеј Вучићевић

Драган Ј. Вучићевић гостовао у Тешкој речи: Ако извор лаже мене, лажем и ја вас

БЕОГРАД – Главни и одговорни уредник листа Информер Драган Ј. Вучићевић гостовао је вечерас на телевизији Пинк на позив уредника емисије “Тешка реч” Драгана Ј. Вучићевића.

Ди Џеј Вучићевић

Главни уредник Информера се извинио српској и испричао хрватској јавности због Колинде (Фото обрада: Филип Вишњић)

Како је рекао на почетку водитељ емисије Вучићевић, није уопште било лако наговорити овако ексклузивног госта да се појави “у најтежој од Тешких речи” и седне “у врућу столицу преко пута водитеља”, поготово непосредно након што је Информер објавио фотографије разголићене хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић, лажне, дакако.

Доносимо вам делове ове занимљиве емисије, на моменте жучне и прекидане непријатним питањима водитеља којима је обасипао уредника Информера.

– Још једном се извињавам српској јавности и испричавам хрватској јавности због објављивања погрешних слика госпође Грабар-Китаровић. Да сам знао да ће се све разоткрити пре него што се распрода викенд број Информера, никад их не би пустио у јавност. Али, не видим зашто толико много буке ни око чега, једноставно, ако извор лаже мене, онда и ја лажем вас – рекао је уредник Информера Вучићевић на почетку емисије.

На питање водитеља Вучићевића како се догодило да лист објави лажне уместо правих фотографија, Вучићевић је одговорио:

– Па, ето, наш извор, који је радио за хрватску службу, заправо за српску службу, уствари, он је радио за југословенску УДБ-у, па је тиме био и хрватски и српски агент, јер смо били заједничка држава, али сад то више није, јер је у пензији, елем, дао нам је погрешне фотографије уместо оних правих. Делимично је за то крива и Колинда Грабар Китаровић, јер нимало не личи на Лизу Ен, Пуму Блек, Асу Акиру или неку другу црнку, већ подсећа на било коју просечну плавушу из порнића као што је Дајамонд Фокс. Зато се и наш извор преварио јер му је у тим годинама већ и вид ослабио.

Водитељ “Тешке речи” прекинуо га је незгодним питањем да ли је тачно да би, да су Информеру достављене фотографије неке тамнопуте порно глумице, уредништво одмах препознало да није реч о хрватској председници.

– Апсолутно је тачно. Лепо сте то приметили. Ми се не разумемо у те ствари и не познајемо глумице које се баве филмовима за одрасле, али да смо уместо Дајамонд Фокс добили слике Дајамонд Џексон или Скин Дајамонд које су афро порекла, вероватно бисмо били опрезнији и сигуран сам да не бисмо то објавили. Мислим, сарађујемо са тим извором већ две године и верујемо да нам је мање више увек давао исправне податке, па смо зато мислили да је тако и овог пута – рекао је Вучићевић пре него што га је водитељ Вучићевић поново прекинуо неугодним питањем: “А да ли верујете да је неко подметнуо погрешне фотографије вашем извору?”.

– Уверени смо да ту нису чиста посла. Зато позивамо тужилаштво и полицију да испитају ко је подметнуо погрешне фотографије извору Информера како би се ово истерало на чистац. А посебно да се расветли ко је крив што се још у суботу пре подне, кад је тек почео да се продаје викенд број, разоткрило да на фотографијама није Колинда – поручио је на крају главни уредник Информера Вучићевић, додавши да ће извори Информера из полиције обавештавати јавност о току истраге.

Уредник емисије Вучићевић одјавио је емисију речима: “Поштовани гледаоци, била је ово најтежа Тешка реч”.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *