Дијаспора уводи економске санкције рођацима ако гласају за власт

ЧИКАГО/СИДНЕЈ/ФРАНКФУРТ – Српска дијаспора поручила је својој родбини у Србији да ће престати да их снабдева страном валутом ако на предстојећим изборима буду гласали за власт, али се притом дијаспора послужила незаконитом методом, сазнаје НП портал.

Паре или Вучић, запретила је дијаспора (фото: pixabay.com)

– Дијаспора је позвала вибером своје рођаке и ставила им до знања да ће им увести економске санкције и обуставити сва слања новца, уколико им не доставе доказ да су на изборима гласали за неку од опозиционих опција. Они су се том приликом послужили противзаконитом методом коју су научили од Српске напредне странке, да бирач слика гласачки листић на којем је заокружен СНС и пошаље га централи како би добио уговорени новац или задржао радно место у јавном сектору. Тако је и дијаспора установила правило да рођак мора да слика листић са заокруженом опозицијом, а неки су ишли дотле да то мора бити права опозиција, а не она која сарађује са режимом – каже наш извор близак једној дијаспорској организацији.

Он је навео да је и дијаспора у току са новитетима СНС на том пољу, па ће и рођак морати да поред заокружене опозиције стави и своју шифру која ће му бити додељена, како би доказао да је то баш његов листић.

Дијаспора је претходно оптужила своје рођаке да гласају за власт јер желе да Србија никада не постане уређена и богата земља, како се они који су отишли у иностранство никада не би вратили, већ да би наставили да шаљу паре, а рођаци у Србији наставили да живе на њиховој грбачи.

– Са таквом праксом ћемо да прекинемо, и од сада ће рођаци у Србији морати да докажу да се боре за смењивост власти ако желе нашу помоћ – каже извор Наше Патке.

Остаје да видимо како ће се са овом незаконитом методом изборити власт, јер што рече председник Вучић: “Што је дозвољено Јупитеру, није дозвољено волу”.

А колико напредњаци на челу са Јупитером воле (волу) дијаспору, показали су када су забарикадирали Србију од доласка својих грађана из иностранства “јер ти пакосни гастарбајтери долазе заражени да нам пренесу заразу па да сви поумиремо”.

Аутор: Давид Штрбац

Вучић одлучио: Заменићемо дијаспору

Бонус видео:

Гомила листића убачених за једног кандидата за председника, а за ког – видљиво на 1:49

Прочитајте још само ово:

Мигранти уплашени и бесни због опасности од короне: “Забраните више улазак тим гастарбајтерима!”
Србија гради зид на граници према Мађарској и Хрватској да се гастарбајтери не би вратили
Вучић бесан на Горана Давидовића јер га је предухитрио за надимак
Вучић жели да створи од Србије пустињу како би се мигранти осећали као код куће
Весић: Време је показало да нам је за Београд на води неопходна гондола. Штавише, гондоле
Комунална полиција ће хапсити Београђане који не могу да докажу како су од куће доспели у други део града
СЕРГЕЈ: Имамо довољно потписа да победимо на Новом Београду, али који ће нам власт тамо

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *