Шоја Шојаи

Девет манекенки држало у заточеништву милионера

Шоја Шојаи

Манекенке су га брутално приморавале на честе сексуалне односе

КОСТИ ДЕЛ СОЛ – Шпанска полиција ухапсила је девет манекенки након открића да су држале у заточеништву британског мултимилионера иранског порекла.

Како је саопштила полиција, Шоја Шојаи (56) је упознао девет манекенки приликом свог боравка у Лондону, а оне су га позвале да га посете у његовој вили у летовалишту Кости дел Сол у Шпанији. Опчињени милионер није ни слутио да се иза тог позива крије њихов паклени план. Када су стигли његовој кући, постао је њихов заточеник. 

Шојаи је и по више пута на ноћ био брутално примораван да има сексуалне односе са манекенкама. Изговори као што су боли ме глава, имам стомачне проблеме и ретку столицу, нису били уважавани.

Како наводе шпански медији, био је присиљен под претњом садо мазо секса да прати турске и хрватске сапунице и репризе Бољег живота и Срећних људи. Манекенке нису пропуштале ниједну епизоду Сулејмана Величанственог, а за време гледања сваке од епизода, њега су облачиле као Сулејмана, док су се оне претварале да су његове супруге, конкубине из харема и слушкиње. 

Њихова бљутава јела, која су пре личила на подгрејане сплачине које су свиње исповраћале јер им је неукусно, морао је не само да похвали, него и да једе.

Како би му више напакостиле, манекенке су му рађале и децу. Он је и против своје воље оплодио зле манекенке и са њима добио седморо немогуће деце која су само скакала и дречала по кући. 

Случај је доспео у јавност када је несрећни човек био избачен на улицу, након што је осиромашио, а банка му укинула кредитне картице, које он није ни користио, већ су то радиле отмичарке. Он је расцепан и занемоћао ходао улицама, када га је угледао полицајац и привео га због илегалног просјачења. Шојаи је објаснио да су га отеле манекенке и да је онемоћао јер није могао да задовољи њихове апетите. Како је навео: “Афричка шљива почела је да пада”.

Полиција је одмах Шојаија пребацила из притвора у лудницу, где је тренутно на антидепресивима и терапији. Стручњаци процењују да ће бити потребне године да се опорави. 

Лепе манекенке приведене су у спектакуларној акцији специјалних јединица шпанске полиције и очекује их суђење по оптужници за отмицу и вишеструко силовање, као и суђење за алиментацију.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *