eshton proglasava pobednika

Дачић пао у десетој рунди, Тачи победио нокаутом

eshton proglasava pobednika

Кетрин Ештон припрема се да подигне руку победнику Тачију, који је у овом мечу био изазивач

БРИСЕЛ – Српски премијер Ивица Дачић, пао је у десетој рунди преговора у Бриселу и није се подигао, а судија Кетрин Ештон прогласила је победу косовског премијера Хашима Тачија нокаутом.

– Ова победа значи да је Србија признала Косово – поручио је Тачи, који је у овом мечу био изазивач, подижући високо трофеј, папир који је парафирао српски премијер.

Александар Вучић, вицепремијер Србије и тренер нашег борца Дачића, браниоца титуле суверенитета Србије у верзији ЕУБФ, изјавио је после меча у Бриселу да се у „таквој неравноправној борби два премијера више није могло“ и да је једино преостало да се „баци пешкир у ринг“.

– Видите и сами у каквој физичкој и кондиционој спреми је Ивица. То је бар очигледно. Погледајте га – мањи, а тежи. Имали смо премало времена за припреме након преузимања власти у Србији и право је чудо да је наш борац и оволико издржао – рекао је Вучић.

Он је додао да је Тачи „очигледно физички и психички спремнији такмичар“ и да је сем тога, „имао и поприличну наклоност судија из Европске уније“.

– Ивици није преостало ништа друго него да се претвара да је нокаутиран и остане да лежи док судија Ештон изброји до десет. Не, до 15… Петнаест тачака – прецизирао је Вучић. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *