Радник зоо врта поједен јер није држао социјалну дистанцу са крокодилом (ФОТО)

БЕРЛИН – Радник Зоолошког врта у Берлину Хелмут Кречмар није се придржавао прописа о социјалној дистанци од два метра док траје опасност од корона вируса, па је пришао преблизу крокодилу Њамњаму и постао његов оброк.

Крокодил Њамњам је могао имати крокорона вирус (фото: pixabay.com)

Директор зоо врта Адолф Геринг казао је да је након попуштања антикорона мера у земљи, радник постао неопрезан иако је требало да и даље задржи социјалну дистанцу од животиња, међу којима је био и Њамњам.

– Познато је да је слепи миш из Вухана пренео корона вирус на змију отровницу, па је онда она ујела нултог човека за задњицу, и тако је он умро од ковида-19. Али пре него што је нулти човек умро, пренео је вирус на друге људе који су покушали да му исисају тај отров. И тако се то, ето, проширило. Е, сад, пошто ми држимо и слепе мишеве, а крокодили су исто нека врста гмизаваца као и змије, слепи мишеви могу да пренесу болест и на крокодиле. Ако се то десило, онда би се ова мутација короне могла назвати крокорона – објашњава Геринг.

Он каже да су због тога упозорили запослене да не прилазе гмизавцима на мање од два метра, да се ови не би закашљали у њих. Јер вируси прелазе са мишева, слепих мишева и видовитих мишева на гмизавце, а потом их они могу мутирати и пренети на људе. Несрећни Хелмут се није тога придржавао и Њамњам га је појео, што се не би десило да је држао социјалну дистанцу.

– Изгледа да му је Хелмут пријао, знам да је тог дана јео неке љуте папричице, па је био баш пикантан. После јела је Њамњам баш онако гурмански подригнуо. Планирали смо да га нахранимо ових дана, али овако смо уштедели на оброку, па је миран пар месеци – казао је директор Адолф Геринг.

Тренутак када Хелмут нарушава социјалну дистанцу (фото: pixabay.com)

Аутор: Ханс Хоснфефер

СТРАШНО: Зоран Кесић угрозио себе и емисију рукујући се сам са собом (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Вакцина против короне одбија тестирање из страха од заразе

Прочитајте и ово:

Ванземаљци одложили инвазију на Земљу због пандемије короне
Шизофреничар отерао гласове у глави како не би кршио забрану окупљања
Бил Гејтс стрепи да га Жељко Митровић не предухитри са вакцином: Власник Пинка преузима и СЗО
Ускоро обавештење да је све ово била само вежба за случај да наступи прави вирус
Еразмо Ротердамски пати што не живи данас јер би написао 24 тома “Похвале лудости”
Индијски полицајац заразио пендреком 500 људи
Кинези панично беже назад у Кину да им неко не би пренео корону

Поделите

Један коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *