Човић Анђус

Човић ударио Анђуса јер му се без наочара учинило да је Дуле Вујошевић

Човић Анђус

Анђус је пљунути Вујошевић, сматра Небојша Човић

БЕОГРАД – Небојша Човић, председник КК Црвена звезда ударио је спортског новинара Дејана Анђуса јер му се без наочара учинило да је реч о тренеру Партизана Душку Вујошевићу.

Човић у изјави за Нашу Патку каже није могао да препозна Анђуса јер није носио наочаре. На констатацију новинара Патке да Анђус и не носи наочаре, Човић је одговорио да је мислио на своје наочаре, али да је имало утицаја и то што ни Анђус није носио наочаре, јер Вујошевић кад скине наочаре неодољиво подсећа на Анђуса. 

– Имао сам незгоду са наочарима, наиме на Сајму еротике су ми испала оба стакла јер су ми очи превише искакале из дупљи. Елем, возили смо се до оптичара да ми то намести, када сам кроз прозор угледао некога за кога ми се учинило да је Дуле Вујошевић без наочара. Анђус и Вујошевић иначе невероватно личе по темпераменту, па их често помешају чак и они који добро виде – рекао је Човић, подсећајући да овај спортски новинар, иако навија за Звезду, напада тај клуб попут Вујошевића и закључивши да је “Анђус пљунути Вујошевић”.

Он каже да је наредио да се џип заустави како би изашао да Вујошевића приупита неколико речи. 

– Пошто никада не бисте ударили човека са наочарима, била је то добра прилика да изазовем Вујошевића да ми изађе на црту и да видим сме ли да удари на мене за шта бих имао сведоке, моје пријатеље у џипу и седморицу навијача Звезде који су случајно стајали са стране. Питао сам га зашто лаже да сам рекао “Хватаћемо се за гушу” кад сам рекао “Хватаћемо се за врат”. То је лагао и раније, а поновио је јуче у изјави за Нашу Патку кад је објашњавао како је давио Богдановића мислећи да дави мене – истиче Човић.

Он додаје да га је питао и зашто му опет дира породицу, пошто је Дуле поново прозивао његовог сина Филипа који игра за ФМП.

– У том жучном објашњавању, мора да сам млатарао рукама, па, пошто не могу најбоље без наочара да проценим удаљеност, можда сам се превише примакао и случајно неколико пута ударио Анђуса мислећи да је Вујошевић – објаснио је Човић.

Он је нагласио да иначе никада не удара први, а не удара ни други, јер не стигне. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *