Чланови РЕМ-а гласали за забрану спота јер су им деца преплакала тражећи све те играчке

БЕОГРАД – Чланови Регулаторног тела за електронске медије забранили су предизборни спот председника Србије Александра Вучића јер су им деца урлала од плача кад су видела све оне играчке са којима се играла девојчица у споту.

Вучић и дете  у Земљи снова… Или можда у кући градоначелника Весића? /Погледати грб на зиду/ (фото: Инстаграм видео скриншут)

Како се наводи у образложењу, деца и унуци већине чланова комисије нису могла да се смире када су видела све оне баснословне играчке из Земље снова, већ су кроз цмиздрење и хистеричан плач говорила: “Хоћу и ја, хоћу и ја, кмееее, кмееее”.

“Упркос лепим платама које имамо у РЕМ-у, нисмо у стању да приуштимо све ово за нашу децу. Покушавали смо да смиримо нашу децу, обећавајући им слаткише и бомбоне, али наша деца су само појачавала дреку и плач, и кроз водопаде суза тражила играчке из спота. Морали смо да склањамо тепихе и изнесемо их на сушење и да непрестано бришемо паркет да се не би подигао од влаге. Нисмо могли да објаснимо нашој деци да су то прескупе играчке детета чији је тата гастарбајтер у Немачкој и који има пуно пара, већ смо на то добијали од наше деце одговор: ‘Па што ти не идеш да радиш у Немачку, кмеее, кмееее…’ Због тога нисмо имали избора него да гласамо за забрану овог спота”, наводи се у објашњењу чланова РЕМ-а.

На ове вести, Вучић је само зачуђено истурио доњу усну и кратко прокоментарисао да му није јасно “како то људи не могу да приуште овакве играчке нашој деци, кад Србија има највећи привредни раст у Европи, али, ај добро”.

Аутор: Давид Штрбац

Вучић жели да створи од Србије пустињу како би се мигранти осећали као код куће

Не пропустите никако:

Брнабићка запретила Црној Гори: Ако не пустите српске туристе, забранићемо вашим клановима да убијају по Србији
Архитекта “Матрикса” позавидео Вучићу јер има више телевизора од њега
Ана Брнабић закаснила на посао јер није знала да нађе излаз из куће
Вучић предложио да се због корона вируса откаже гласање и СНС прогласи за победника избора
Ухапшени министар здравља Боливије се правда да јесте плаћао респираторе 27.000$, али их је препродао Србији за 80.000$
Студент скочио кроз прозор Правног факултета јер су га због одлуке Уставног суда другови зезали што студира права
Левијатан: Тражићемо право гласа за домаће животиње

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *