Чиста је лаж да су мигранти војска Исламске државе, зато смо их и сместили у касарне, близу оружја

БЕОГРАД – Министар одбране Александар Вулин одбацио је све приче и инсинуације да су илегални мигранти, који преко Турске, Грчке и Македоније улазе у Србију, заправо војници ИСИЛ-а који су се разбежали након уништења Исламске државе и који желе да наставе рат на тлу Европе, па и Србије.

Ти млади момци су пацифисти, чак и да им дате оружје они би уложили приговор савести (илустранција: Јутјуб скриншутс/НП)

– Чиста је лаж да су ти млади, потентни момци из Пакистана, Афганистана, Ирака, и других тих мирних земаља борбене јединице и војска Исламске државе. И зато што они то нису, зато што они немају никакве везе са војском, зато смо их распоредили по касарнама, близу оружја, јер они не знају да га користе – поручио је Вулин, додавши да су то такви пацифисти да “чак и кад би им неко дао оружје у руке, они би уложили приговор савести”.

Он је рекао да се у српским касарнама они друже, једу лош војнички пасуљ, али не жале се на услове.

– Нису ти јадни људи криви што их је Турска силом отерала према Грчкој, и онда они морају да прелазе даље, јер им Турци не дају назад. И онда председник Србије Реџеп Тајип Ердог… хахахаха, овај, ајмо то поново, ово избаците… Дакле, председник Србије Александар Вучић је морао да прими те несрећне људе, и пошаље их у касарне, да их добро обучи… Овај да их добро обуче, мада су дошли обучени. Они су већ имали обуку, овај, имали су шта да обуку, али морају мало и да додају на ту обуку, то јест да обуку још нешто, јер је овде хладније него у тим њиховим пустињама – казао је Вулин.

Дакле, разлога за бригу нема, илегални мигранти су добро обучени, и не морате им слати одећу, пошто су војничке чакшире најтоплије.

Аутор: Розалија Ћук

Учланите се на фејсбук страницу Наша Патка кликом ОВДЕ, или пратите на Твитеру кликом ОВДЕ

Вучић одлучио: Заменићемо дијаспору

Не пропустите никако:

Мигрант ухватио и предао полицији грађанина који је кршио полицијски час
Мигранти уплашени и бесни због опасности од короне: “Забраните више улазак тим гастарбајтерима!”
Србија гради зид на граници према Мађарској и Хрватској да се гастарбајтери не би вратили
Мигранти покушали да пређу Дунав дишући на трску као Стари Словени, па се подавили
У 5Г опреми, пристиглој као помоћ из Кине, пронађени и респиратор и маска
СТРАШНО: Зоран Кесић угрозио себе и емисију рукујући се сам са собом (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *