Четници Крим

Четници запретили званичницима ЕУ: Позавртаћемо вам уши што сте нас ставили на црну листу

Четници Крим

У Бриселу завладала паника након претећих изјава четника, размешта се ракетни штит у Белгији

СИМФЕРОПОЉ – Петорица четника који се ових дана враћају са Крима у Београд, поручили су званичницима Европске уније да ће им ишчупати уши што су се усудили да их ставе на црну листу забране путовања и располагања рачунима на територији ЕУ. 

Братислав Живковић, командант брзоделујућег одреда “Кнез Лазар”, упозорио је врхушку ЕУ да не изазивају судбину.

– Никада нисмо планирали да одемо на територију ЕУ, нити смо код тих превараната, не дај Боже, имали отворене рачуне. Али, сам тај чин непоштовања, да они нас стављају на некакве црне листе, никако им није требао. Ако се одлучимо да кренемо у било коју земљу ЕУ, сигурно нећемо носити пасоше. А лако може да се деси да дођемо у Брисел да им свима позаврћемо уши – казао је Малишић. 

Ова изјава изазвала је панику у седишту Европске уније, која покушава да нађе начин да санира ситуацију и превазиђе највећу кризу коју је ЕУ имала у својој историји.

Извор Наше Патке из Брисела каже да се све чини како би се изгладио неспоразум. 

– Дата је хитна наредба да се четници бришу са црне листе на којој су заједно са званичницима Крима и Русије. Међутим, млеко је проливено и питање је да ли ће брисање бити довољно да умилостиви чланове одреда “Кнез Лазар”. За сваки случај, затражили смо од САД да што пре размести ракетни штит у Белгији, како бисмо се заштитили од евентуалне инвазије. Иако знамо да ни то не би била довољна заштита од четника, али би их барем успорило – казао је извор.

Како је рекао, нико од званичника ЕУ није расположен да долази у Београд у блиској будућности, већ ће убудуће само да примају посете српских политичара Бриселу.

– Сви су у страху од посете Београду. Било би то као доћи лаву у пећину – навео је саговорник.  

А како сазнајемо, због новонастале ситуације поједине земље су најавиле иступање из ЕУ, јер желе да воде политику незамерања четницима.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *