Британци немају ништа против да Велика Албанија замени Велику Британију у ЕУ

ЛОНДОН – Велика Британија нема ништа против да је у чланству у Европској Унији замени Велика Албанија, саопштио је премијер те земље Борис Џонсон.

Потребно је још само пресадити српско срце (КиМ) политичком Франкенштајну створеном из туђих делова 1912. године и – ето Велике Албаније (фото: НП/Јутјуб скриншут)

Он је саопштио да су Албанија и Косово на добром путу европских интеграција, те да их Британија “топло препоручује, по могућству у пакету”.

– Мислим да је непотребно трошити ресурсе и време на пријем две мале земље уместо једне велике. Боље је то решити у једном пакету, док си рек`о Мило Бритва*, и готово. Поред тога, биће олакшана дистрибуција, и пашће цене, па ћемо сви тиме добити, и наркокартели и корисници – истакао је Џонсон.

Џонсон је, иначе познат у свету као велики пријатељ председника Србије Александра Вучића, што не значи и Србије. Али у овом случају ипак јесте.

Он је рекао да се помагање Србији може поредити са хируршком интервенцијом.

– Ако је неопходно одсећи пацијенту ногу, онда му је одсечемо да бисмо му помогли. Ако је потребно одсећи плућа, учинимо то исто… Не, не одсечемо му исто ногу, него плућа… А у овом случају да бисмо помогли Србији, одсекли смо јој  срце, и сад га можемо пресадити Албанији, како бисмо комплетирали ову Франкенштајн државу…. Овај, хоћу рећи Ајнштајн Рамштајн државу, државу генијалних хард рокера… Тамо је и најсавременији центар за пресађивање органа, са искусним особљем, у…, како се оно зове… у Наранџастој… не, Кафеној кући… А, да, у Жутој кући. Тако да пресађивање могу извести и сами, уз нашу моралну подршку – нашалио се чувеним британским хумором Борис Џонсон.

*Мило Бритва - превод са енглеског, у оригиналу "Milo the Razor"

Аутор: Давид Штрбац

САД и ЕУ у страху: Косово има нечију подршку, чим нам се тако супротставља

Не пропустите:

Косово се придружило санкцијама, укидају се испоруке дрога Русији
Британски премијер убеђује Шкоте да ни Косово није добро прошло са независношћу
Албански неонацисти истакли транспарент “Косово је Србија”
Тужилаштво и СБПОК истражују ко је продао Косово без тендера
Влада Србије мења име покрајине у Косово и Нетохија како би зезала Албанце због амбасадора Коснета
Руски пранкери се представили Харадинају као британска краљица и наредили му да поднесе оставку

Поделите

2 Коментара

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *