bogdan pusic kurir

Богдан Пушић поднео оставку јер га је Курир данима зезао због презимена

bogdan pusic kurir

Колеге су покушале да га утеше речима да и Рамбо Амадеус носи то презиме, али без успеха

НОВИ САД – Заменик начелника Управе криминалистичке полиције Богдан Пушић, поднео је јуче оставку на ту дужност, јер га је Курир већ недељама зезао због презимена које носи.

– Богдан је веома стидљив човек и тешко подноси читав овај притисак јавности око истрага којим се бави. Он се не сналази најбоље у медијима, а посебно га је срамота када се у јавности помене његово смешно презиме које је наследио од родитеља – рекао је извор близак Пушићу.

По његовим речима, неко је Куриру дојавио ту информацију, па је овај лист одлучио да шефа Радне групе за истраживање спорних приватизација константно гађа у Ахилову пету .

– Курир је намерно почео да пише о свим истрагама које је Богдан водио, како би што више спомињао његово необично презиме. Након свега, он више није могао да издржи прозивке Курира због презимена, па је поднео оставку – рекао је извор близак Пушићу.

Он објашњава да се други човек УКП-а понадао да ће Алфред Гузенбуер својим доласком скренути пажњу јавности на себе, међутим, то, као да је само раздражило поменути дневни лист да још више прозива Пушића.

– Богдан је почео да одсуствује са посла након сваког таквог текста у којем се његово презиме помињало у негативном контексту. Будући да је била у току истрага о пословању краља месно-прерађивачке индустрије Петра Матијевића, почела су говоркања да избегава да ради тај посао, штавише да га омета и опструише, па чак и тврдње да су он и његова супруга у дослуху са Матијевићем. Истина је ипак та да га је било срамота да се појави пред колегама на послу сваки пут када би у Куриру изашао текст у којем се спомиње његово презиме – казао је саговорник.

Како је рекао, колеге су покушале да га утеше речима да то презиме носи и један Рамбо Амадеус, али ништа није помогло па је Пушић поднео оставку. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *