boban mesi vendine grudi

Бобан се збунио и сео кад је Маријана рекла да мушкарци седну

boban mesi vendine grudi

Захваљујући Великом брату и Венди, Бобан први пут у животу опипао женске груди

КУЋА ВЕЛИКОГ БРАТА – Геј активиста Бобан Стојановић избачен је синоћ из куће Великог брата, а интересантно је да га водитељка прогејовске телевизије Б-92 Маријана Мићић том приликом није убројила у мушкарце.

Наиме, приликом читања одлуке публике ко испада, сви такмичари су стајали, а Маријана је прво почела једној по једној такмичарки да говори да седне, јер оне остају. Потом је рекла да седну сви мушкарци, и сви су сели, а међу њима сео је и Бобан. Остале су да стоје само Маја Николић и Венди. Међутим, након драмске паузе од седам минута, Маријана је прочитала да испада Бобан, па није било јасно зашто је он сео.

У изјави за наш дезинформативни портал, Маријана је рекла да то не значи да је Бобана убројила у жене, већ у не-мушкарце.

– Знате, то вам је исто као са вампирима. Они нису живи, али нису баш ни мртви, па се за њих каже да су не-мртви. Слично је и са популацијом која се на енглеском зове gay”, на латинском „хомосексуалац“, на црквено-словенском „мужеложник“, на српском „педер“ и на хејтерском „дерпе“. Тако да мислим да се Бобан збунио и сео – објаснила је водитељка за Нашу Патку.

А Бобан Стојановић изјавио је да је помало разочаран у геј популацију што је штекала кредит за мобилни и није више гласала за то да он остане у кући Великог брата.

– Имам осећај као да нас нема 48 одсто популације у Србији, већ 0,00000001 проценат. Разочаран сам што сам испао у овако раној фази и нисам више сигуран да ли ћу остати геј. Уосталом, у кући Великог брата сам први пут у животу опипао женске груди, и то, о-хо-хо, Вендине, што ми је отворило неке нове видике – рекао је Бобан. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *