Бил Гејтс стрепи да га Жељко Митровић не предухитри са вакцином: Власник Пинка преузима и СЗО

БЕОГРАД – Након светске сензације да је проф. др спец. Жељко Митровић открио терапију која лечи од корона вируса, директор Светске здравствене организације  микробиолог Тедрос Адханом Гебрејесус поднео је неопозиву оставку и понудио своје место власнику ТВ Пинк.

Митровићу стижу честитке из целог света на открићу  (фото: Јутјуб скриншут)

– Реоволуционарна озонска терапија коју је открио доктор Митровић поразила нас је и ја немам више моралног оправдања да останем на овој функцији. Сви ми вирусолози и микробиолози имамо пуно шта да научимо од власника Пинк телевизије. И зато, само је један човек који може да ме замени на овој позицији, а то је Митровић – изјавио је Гебрејесус.

За то време са свих страна пристижу честитке из научних кругова и хвалоспеви највећих светских гласила. У целом свету се пробудила нада да ће захваљујући једном човеку и његовом самопрегорном научном раду, човечанство успети да победи ову пошаст.

Из Вашингтона стижу вести да је Трамп већ наложио да се уђе у процедуру укидања суспензије финансирања СЗО, али ће до обнове финансирања доћи тек кад Митровић и званично заседне у фотељу директора те организације. Штавише, кад се то деси, Трамп је спреман да дуплира, чак утростручи, упетостручи количину давања за СЗО.

Ипак, има и оних који нису срећни развојем ситуације. Амерички супермилијардер Бил Гејтс сада је у страху да ће му Митровић, поред утицаја у СЗО, преотети и посао за вакцинама, односно да ће пре њега успети да открије праву формулу за анти ковид-19 вакцину.

 – Уложио сам билионе долара у вакцине, и сада неки тамо Фићфирић или како се већ презива, може да ми преотме посао, јер држи микробиологију у малом прсту, за разлику од мојих неспособних тупана који су једва и вирус направили… Или су то били ови Сорошеви? – изјавио је Гејтс.

Такође, незадовољан је и председник Србије Александар Вучић, јер му је Жељко Митровић украо славу. А под тиме не мислимо на крсну славу.

А Митровић је на све скромно, може се рећи прескромно, изјавио: “Треба само знати гуглати” и потом отпио гутљај фанте и подригнуо. На то је Гејтс одреаговао речима: “Ааа, значи Гугл је крив”, а онда отпио гутљај кока-коле и подригнуо.

Аутор: Кларк Кент

Жељко Митровић предложио држави да се казна за напуштање карантина повећа на 50.000 евра

Прочитајте још ово:

Вакцина против короне одбија тестирање из страха од заразе
Бил Гејтс осиромашио, заложио и кућу: Банкротирао сам, једино ме обавезна вакцинација може спасити, помозите
Сорош се препао да је откривен лек за корону
Српски лекар питао кинеску сестру шта сад да ради
Кон: Пошто су тестови на корону 50% тачни, Србија ће прећи на метод „писмо-глава“
Вучић одбио да иде у карантин јер је на Јутјубу гледао немачке лекаре који кажу да COVID-19 не постоји

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *