Бесне Делије током утакмице узвикивале паролу: “Управа остани”

БЕОГРАД – Бесни због серије победа Црвене звезде у домаћем првенству, навијачи црвено-белих, популарне Делије, током меча са Новим Пазаром на стадиону “Рајко Митић” узвикивали су пароле “Управа остани, управа остани”.

Већина вођа навијача Звезде није била расположена за причу на ту тему. Ипак, један од њих отворио је душу.

– Ово је нечувено, серија од осам победа за редом заиста је проблем за нас навијаче. Лепо смо натерали управу да поднесе оставке након слабог старта, а сад, ево видите шта се дешава – рекао је видно нерасположени Миле Чивија, вођа групе Делија са Чубуре.

Он, међутим, пориче да је викање парола “Управа остани” било организовано. 

– Не знам ко је узвикивао такве ствари, чуо сам нешто, али нисам сигуран да је звучало баш тако. Ипак, навијачи су збуњени и разочарани добрим резултатима, а дерби и победа против Партизана их је потпуно пореметила. Тако нешто се није догађало деценијама и могуће је да је неко мало гласније изустио тако нешто, што су неки помисли да је парола па поновили – уверен је Чивија. 

Он упозорава да је серија победе Звезде само трик управе у оставци “која уопште није испала коректна”.

– Требало је да Звезда настави да губи бодове до ванредних парламентарних избора… Или бар до оних клупских… Овако, сад ми највернији навијачи испадамо смешни – љут је Миле Чивија.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *