Barcelona Bayern

Барселона испала упркос минималном поразу од Бајерна

Barcelona Bayern

Уместо да свира крај после гола Робена, судија продужио меч за 44 минута – Радост због минималца

БАРСЕЛОНА – Шпански  фудбалски клуб из Каталоније испао је у полуфиналу Лиге шампиона упркос минималном поразу од немачког представника. Коначан резултат утакмице Барселона – Бајерн Минхен 0:3.

Тренер Барселоне Тито Виланова рекао је после утакмице да је задовољан што је његова екипа успела да извуче минималан пораз.

– Након оних 4:0 у Минхену, уплашили смо се да се тако нешто може поновити и у Барселони. Право да вам кажем, страховали смо до последњег минута меча, али ипак смо успели да сачувамо конце игре на самом крају сусрета и не дозволимо противнику да постигне још један гол – рекао је Виланова.

Он је ипак имао примедбе на суђење у овом мечу.

– Мислим да је за Гиниса то што је судија продужио меч за читавих 44 минута, готово цело једно полувреме. Када је Робен дао први гол за Баварце у 48. минуту, судија је требало да одсвира крај. Уместо тога, продужио је сусрет до 92. минута – приметио је Виланова и додао да је то резултирало са још два гола Бајерна.

– Честитао бих мојим играчима, јер се нису успаничили и јер смо ипак успели после трећег гола да сачувамо нашу мрежу и извучемо повољан резултат. Штета што то није било довољно да се пласирамо у финале Лиге шампиона – закључио је шеф стручног штаба Каталонаца. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *