Пинк Пантере обрадовала вест о отварању “Сваровски” погона у Суботици: Спектакуларне пљачке ускоро и у Србији

Сваровски Пинк Пантер

Многи чланови банде ће пожелети да се врате и понуде своју памет земљи из које потичу

СУБОТИЦА – Банда “Пинк Пантер” изразила је велико задовољство због најаве отварања фабрике “Сваровски” у Суботици и најавила да са нестрпљењем очекује завршетак радова и почетак производње накита од злата, бисера и драгог камења ове светски реномиране фирме.

Како се наводи у саопштењу банде, жалосно је да чланови “Пинк Пантера”, који су углавном из Србије, досад нису имали могућност да у својој земљи раде оно што најбоље знају. 

“Радује нас вест о отварању фабрике, јер то значи да ће Србија постати боље место за крађу. Уместо Токија, Дубаија, Женеве и других светских градова, ускоро ће Београд или Нови Сад постати поприште наших спектакуларних пљачки. То је најмање што можемо да учинимо за нашу земљу”, наводи се у саопштењу.

Напомиње се ипак, да ће се у Србији у почетку калити најмлађи чланови банде.

“Како Србија буде богатија, све више наших искусних чланова ће се враћати и нудити своју памет земљи из које су потекли. Али биће то изванредна прилика и за развој бандит туризма, јер ће и чланови Пинк Пантера који нису из Србије све више бити заинтересовани да виде Србију, а не мали број ће долазити овде и да ради. Они ће у Србију уносити готов новац, а износити готове производе”, каже се у саопштењу. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *