Бајден затражио од Вучића да контролори СНС-а прате америчке изборе за председника

ВАШИНГТОН – Кандидат Демократске странке за председника САД Џозеф Бајден замолио је председника Србије Александра Вучића да му пошаље посматраче Српске напредне странке који би контролисали председничке изборе у Америци.

Бајден завапио да му Вучић уступи контролоре за изборе у САД (фото: Јутјуб скриншут)

Он је у писму Вучићу навео да су Америци потребни искусни контролори, који ће помоћи да избори у САД буду фер и демократски, баш као што су то управо били у Србији. Доносимо текст писма у целини уз исправке граматичких грешака.

“Поштовани председниче Вучич,

у име нашег пријатељства запечаћеног хлебом и сољу још пре четири године на аеродрому у Београду, када сте ме дочекали као брата рођеног, са црвеним тепихом, пруживши нам утеху и подршку у најтежим моментима у историји САД, уочи неправедног избора Доналда Трампа за председника, замолио бих вас да нам помогнете и овога пута јер нам предстоје судбоносни избори који се тичу судбине света, а и Ваше лично. У новембру месецу одржаће се избори на којима Доналд Трамп жели да обнови своју власт на нове четири године, што ће угрозити америчку пријатељску политику према Србији коју гајимо још од почетка деведесетих година.

Због тога Вас молимо да нам за потребе избора пошаљете Ваше најбоље и најобученије контролоре из СНС-а, доказане на последњим изборима у Србији, да у својству међународних посматрача преузму контролу над изборима у Америци. Желимо да они и на нашим изборима буду гарант моје демократске победе против Трампа, на исти начин као што су били гарант Ваше демократске победе на изборима у Србији. Није остало непримећено у свету, па ни код нас, како су маестрално обавили посао попуњавања записника са изборних јединица, упркос резултатима.

Без српске помоћи, будућност Америке и Новог светског поретка је неизвесна. Можда вам чак увале назад и Косово, са свим оним Албанцима, а мука је с њима, тешки су на преговорима, то ја знам из личног искуства. Све су шкртији и шкртији и још кад вам дају нешто, траже да их заузврат заступате, али шта је ту је. Зато ми волимо оне који нам не траже ништа, већ нуде помоћ, као што сте и ви дали она два милиона за кампању Хилари. Ето, српски Канвас нам већ помаже у организовању демократских протеста на којима пале ватре у грудима Американаца, а сада нам је потребна помоћ Ваших експерата за изборну победу.

Морам да Вам напоменем да још чувам оне смешне ципеле са шиљцима које сте ми купили у оној каменитој улици у Београду. Још се дивим вашем магичном потезу када сте се машили за џеп, а онда рекли да је плаћено, мада нисам видео да сте извадили новчаник, а исто тако то није видео ни продавац. Такав магичан потез очекујем од Вас и на изборима у САД.

Планирамо Вашу подршку и помоћ, а након моје победе, видимо се на изложби Марине Абрамовић.

Џо Бајден

П.С. Ако не победим и ти се проп’о.”

Аутор: Кларк Кент

Грађани САД стекли имунитет крда кроз масовне протесте, светски диктатори забринути

Никако не пропустите:

ЗАГОРКА ДОЛОВАЦ: Не можемо да гонимо за крађу избора јер ниједан глас не вреди 150 евра
Грађани САД стекли имунитет крда кроз масовне протесте, светски диктатори забринути
Вучић бесан на Горана Давидовића јер га је предухитрио за надимак
ДРАМА У ТАНЗАНИЈИ: Папаја прикључена на респиратор!
Корона вирус побегао од насиља у Минесоти како би сачувао живу главу
Након резултата избора у Србији, Орбан проширио карту Велике Мађарске до Врања, Рама уложио оштар протест
Андреј Вучић открио да то није био он на паради у Москви већ његов лажни идентитет

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *