partizan novi pazar

Арбитар помогао Партизану јер се уплашио да му Кими не одузме пиштаљку

partizan novi pazar

Код последњег гола Партизана Пазарци нису тражили челинџ чиме су прихватили да је лопта прешла црту

БЕОГРАД – Фудбалски судија Владимир Недељковић није помогао Партизану да победи фаворизовани Нови Пазар јер му је тако рекао председник ФСС Томислав Караџић, већ зато јер се уплашио да му вођа гробара Милош Радисављевић Кими не одузме пиштаљку, сазнаје Наша Патка.

– Влада се пожалио пријатељима пред Прво коле Јелен Супер лиге да страхује, ако Партизан не победи, да би Кими могао након меча да сиђе са трибина и извади му  пиштаљку из уста. Како се резултат кретао, на полувремену се тај страх претворио у панику. Наиме, Влади је овај посао једини извор прихода и он на тај начин прехрањује породицу. Ни сам не зна шта би радио када би му Кими узео пиштаљку и оставио га без посла – рекао је извор близак арбитру овог меча.

Након сусрета, Недељковић је објаснио пријатељима да сматра да је ипак поштено одсудио.

– По неким тумачењима, и леђа су продужетак руке, тако да је играчу Новог Пазара потпуно заслужено доделио црвени картон за играње руком у казненом простору и свирао пенал за Партизан. А код последњег гола црно-белих, кад већ није свирао фаул над голманом Новог Пазара, није било никаквог смисла не признати погодак. Е, сад да ли је лопта пуним обимом прешла гол црту, то је јако тешко проценити, али Нови Пазар није тражио челинџ и самим тим је прихватио одлуку арбитра – казао је пријатељ судије Недељковића. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *