Ana Nikolić Ćazim

Ана Николић поручила Ћазиму: Гадиш ми се што си спавао са мном

Ana Nikolić Ćazim

Ћазим је побегао од Ане кад је прочитао у новинама да јој купује вилу на Дедињу

ПАРАЋИН – Српска певачица Ана Николић наставила је да шаље поруке контроверзном албанском бизнисмену Ћазиму Османију, који јој је сломио срце, а његова девојка Манда Поповић јој је раније сломила и понеку кост. 

Ана је у последњој поруци до које је дошао Курир написала Ћазиму дословце: “Гадиш ми се што си спавао са мном”. Она му је овим ставила до знања да не жели више да зна за њега. 

Ћазим, чија је страст коцкање, добијао је раније добронамерне Анине поруке да би требало да се окане тог лошег порока. Српска певачица му је за његово добро, често указивала и скретала пажњу колико је коцкање штетно по новчаник.

Извори Курира блиски Ћазиму наводе да је албански бизнисмен заиста покушао уз Анину помоћ да се одрекне те страсти, али је онда установио да са коцком троши много мање новца него на Ану, њене албуме, крпице, путовања и остало.

– Кад је прочитао у таблоидима да јој је обећао да ће јој као галантан мушкарац купити луксузну кућу на Дедињу марке “пентхаус”, по Анином избору, то је прелило кап. Побегао је главом без обзира у најближу коцкарницу. Он се не сећа тог обећања. Можда га је дао у пијанству, а то значи да је био неурачунљив – каже извор. 

Изгледа да је страствени коцкар прокоцкао Анину љубав, а на питање новинара колико порока има, Ћазим је одговорио да је имао само два: “Онај већи сам оставио, мада ми још шаље поруке, на које не одговарам. Остала ми је само коцка”.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *