Ana Paunic reket

Ана Ивановић шутнула Паунића јер ју је лагао да је Шпанац

Ana Paunic reket

Ана је јако љута и повређена јер је открила да Иван није чак ни странац

БЕОГРАД – Најлепша тенисерка ВТА листе, Српкиња Ана Ивановић, оставила је свог дечка, кошаркаша Ивана Паунића, после краће романсе, јер је открила да ју је лагао да је Шпанац, открива за Нашу Патку блиска пријатељица тенисерке.

Она каже да се приликом упознавања и све време везе Паунић Ани представљао као Шпанац и кошаркаш Фуенлабраде.

– Њој је испрва било мало чудно његово име и презиме, који звуче помало српски. Ипак, знала је да и у Шпанији постоји име Иван. Презиме јој је било сумњивије јер се завршавало на „ић“, али се онда сетила да је негде у школи учила да је био неки револуционар Жикица Јовановић Шпанац, па је поверовала. Уосталом, проверила је и установила да Иван заиста игра за шпанску Фуенлабраду – каже Анина пријатељица.

Све се разоткрило када су медији открили везу тенисерке, за којом лудује пола светског џет-сета, са повременим српским репрезентативцем.

– И раније је Ана чула говоркања да је Паунић Србин, али када је прочитала у медијима да је он повремени репрезентативац Србије у кошарци, њене сумње су се обистиниле и то је био крај. Иван јој је на крају признао да је Србин, што је још више учврстило њену одлуку да га напусти. Она је јако разочарана и повређена. Да је бар Италијан, Француз, Аргентинац или неки други латино заводник, било би неке шансе за њих двоје, али он чак није ни странац – казала је Анина пријатељица за наш портал.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *