ХААРП

Aмериканци гасе ХААРП на Аљасци јер имају два резервна у Србији

ХААРП

Због честих кварова и повратних ефеката на саме САД, систем ХААРП дислоциран у Србију

ВАШИНГТОН/БАРАЈЕВО – Америчка Влада одлучила је да угаси ХААРП постројење на Аљасци које многи окривљују за бројне климатске непогоде широм света. Стејт департмент се одлучио на овај корак јер је престала потреба за постојањем ХААРП система на Аљасци после инсталирања два нова ХААРП система у Србији.

 – Због честих кварова и непрецизности система ма Аљасци дешавало се да непогоде погоде САД или неке наше савезнике, зато смо одлучили да инсталације поставимо у Србији која је још од изградње ХААРП-а 1993. године била наша мета. Сада у Србији имамо две инсталације, прва је код Барајева прављена у стелт технологији, а друга у Раковици камуфлирана у дрво усред стамбеног насеља – каже за Нашу Патку Дејвид Вокер са одељења за науку и технологију Америчког ваздухопловства.

Вокер каже да је план пресељења ХААРП активности у Србију извршен уз сагласност Владе САД, масона, илумината и Федерације врста из сазвежђа Кентаури.

На наше питање зашто о овој завери говори за један сатиричан портал, Вокер каже да је то стандардан метод рада Владе САД.

– У данашњем свету је немогуће било шта сакрити, зато ми истину о нашим пакленим плановима пуштамо кроз сатиричне или неозбиљне медије како би се народ смејао свом уништењу – објашњава Вокер.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *