Aleksa Jelić

Алекса Јелић: Људи ме гледају као фрика кад обучем панталоне

Aleksa Jelić

Моћ трансформације: Сви су запазили фрапантну сличност Алексе и Бијонсе

БЕОГРАД – Алексу Јелића, учесника шоу програма “Твоје лице звучи познато”, навикли смо да гледамо у овој емисији која је, на сву срећу, завршила уочи Нове године.

Својим гласом и стасом он је био савршена копија највећих домаћих и светских музичких звезда, међу којима Цеце, Мадоне и Бијонсе. Опонашао их је тако добро да су само злобници могли да примете неку разлику.

Завршетак серијала доживео је као културни и емотивни шок. Припреме су из недеље у недељу биле исцрпљујуће и захтевале максималну посвећеност улози. Како каже, и сам се уживео у непрестане улоге старица, то јест женских старова, па је људима чудан сада када га виде у другачијем издању.

– Кад обучем панталоне и изађем без шминке на улицу, људи ме посматрају као фрика. Не знам, сви су навикли да ме виде у сукњи или комбинезону и са савршено избријаним ногама – казао је Алекса за Нашу Патку.

Он признаје да је и њему самом сада необично да се обуче као мушкарац и да не зна како ће успети да се врати некадашњим навикама које је имао пре серијала.

– Већ су почеле да ми расту длачице на ногама и то ми јако смета. Не знам, не знам да ли ћу се поново прилагодити старом начину живота – казао је он. 

А стручњаци му већ предвиђају, уколико се покаже као добар имитатор Зорице Брунцлик и Стоје, да би могао да надмаши и ветерана женске имитације, Горана Стојићевића Карамелу. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *