Шаман који је хтео да уклони Путина признао да мора да му скроз приђе да би магија његовог бодежа деловала

БАЈКАЛ – Шаман Александар Габјашев, који се упутио из крајњег Сибира пешке ка Москви како би уклонио Владимира Путина са власти, рекао је полицији, која га је привела, да његова магија не делује на 8.000 километара удаљености, већ је морао да приђе близу руском председнику.

Шаман је очекивао да га Путин прими како би га свргнуо (фото: Јутјуб скриншутс)

– Упутио сам се пешке ка Москви са циљем да ме Путин прими у своју резиденцију у Кремљу и да га тамо свргнем са власти. Морам да му приђем сасвим близу, како би магија бодежа који сам понео деловала. Такође, потребно је да у том тренутку нема Путинових телохранитеља у близини, јер би њихова негативна енергија могла да омете магијско дејство бодежа – рекао је шаман.

Руске власти су Габјашева за казну депортовале у Сибир. Мада је Габјашев већ пре тога живео у Сибиру. И мада, депортовање у Сибир није прави израз јер он није ни успео да изађе из Сибира након што је од марта месеца препешачио 3.000 километара од Јакутије о Бајкалског језера.

– Међутим, не знам шта да урадим ако ја стално препешачим хиљаде километара за више месеци, а они ме стално за један дан буду враћали на почетну тачку, користећи демонске начине превоза. Једино да прелетим до места где сам стао, и тамо наставим пешке. Можда да се претворим у препелицу, или барску шљуку, или шишмиша, или летећу свињу. Добро, то задње не постоји… А и могли би да ме устреле ловци, или да ме војска обори дроном. Али добро је што су ме барем вратили кући, могли су ме депортовати још даље у Тунгузију – закључио је шаман.

Аутор: Тарас Буљба

Не пропустите: 

Путин искашљао ајкулу која га је прогутала
Меркелова запретила Русији новим санкцијама уколико Украјина прекрши споразум из Минска
Путин достигао Вучићеву популарност
Москва упутила оштар демарш Београду због премлаћивања руског држављанина у Србији
Вашингтон и ЕУ упозорили Москву: Да је референдум о сецесији Крима легалан био би одржан и на Косову

 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *