УБИСТВО ИЛИ САМОУБИСТВО? Кладионице избациле квоте за први злочин у „Задрузи“ и „Паровима“

ШИМАНОВЦИ/ЗЕМУН – Кладионице у Србији избациле су квоте за први злочин са смртним исходом у ријалитију чије се извршење ускоро очекује, након што је последњих дана, више него што је то уобичајено, било хистеричних испада, претњи смрћу и разбијених лобања. Готово једнаке шансе дају се и суициду, јер је све више очајно-депресивних такмичара који не смеју да побегну из ријалитија због високих уговорних казни које би их увалиле у доживотно дужничко ропство према продукцији, као што се то десило Микију. 

Учесници ријалитија су на прагу да се побију међу собом (фото: Јутјуб скриншут)

Једна од опклада које нуде кладионице јесте управо то да ли ће се најпре догодити убиство или самоубиство. Па уколико се кладите на убиство квота да ће се прво то десити је 1,6, а на самоубиство 2,25.

Такође, кладионичари могу да баце улоге на то да ли ће се убиство, односно самоубиство догодити најпре у „Задрузи 2“ или у „Паровима“. Судећи према прогнозама, убиству се даје већа шанса да се деси прво у „Задрузи“ и са квотом 1,8, наспрам 4,4 у „Паровима“. Међутим, већа шанса за самоубиство даје се учесницима „Парова“ па је ту квота 2,95, док за „Задругу“ квота износи 4,35.

Квота на масакр са 3+ жртава износи 1:80, а уколико се кладите да се неће догодити ни убиство ни самоубиство до краја ова два ријалитија, можете добро да зарадите, јер је квота 1:500.

Може се играти и хендикеп, односно да неко преживи покушај убиства, али да остане хендикепиран.

Остаје да видимо да ли ће се неко латити и оштријег оружја уместо што му нпр. из све снаге испадне шоља из руке право у главу другог учесника. Продукције задовољно трљају руке, јер ће им нови садржаји попут убиства или самоубиства подићи популарност, будући да свађе, увреде, шамари и секс у ријалитију у последње време код гледалаца изазивају само зевање.

А ко су фаворити за прве убице, самоубице и жртве, као и колико се крећу квоте за поједине такмичаре, можете погледати ОВДЕ.

Аутор: Давид Штрбац

Кристијан тражио од суда да му време проведено у ријалитију урачуна у издржану казну

Лиза Ен у паници, српски хакери се домогли њеног кућног видеа

 

 

 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *