Старлета нашла дечка који није био у затвору

Српска старлета Љиља Тука већ два месеца ужива у романтичној вези са новим дечком, а оно што је најнеобичније у читавој причи је то што он никада није био у затвору. 

Љиљана Тука, прва старлета која се забавља са типом који никад није био ухапшен (илустрација: Јутјуб скриншут/НП)

– Мој дечко не само да никада није издржавао никакву казну затвора због извршења кривичних дела, већ никада није био ни било коме у посети у затвору. Он воли каже да је из поштене породице, и да се не креће у криминалном миљету, и да ни његови рођаци ни пријатељи немају проблема са законом – казала је старлета за недељник Скандал.

Она истиче да се никада до сада није забављала са типом који није био у затвору и да никада није упознала ниједну колегиницу чији дечко није био барем једном ухапшен.

– Увек сам била у вези са неким ко је био у затвору, или са неким ко је у том тренутку у затвору, па га онда посећујем и он ми даје поклоне. Једном ме је један тип баронисао да је био у затвору, само да би ме смувао, али сам га на време провалила да лаже. Једна моја другарица је имала дечка који је био само пет дана у затвору, али када је сазнала да је то било јер није платио казну што није везао појас, шутнула га је. Али ово што се мени дешава је потпуно нова прича – напомиње Љиља Тука.

Она каже да јој је цела ситуација чудна, али да је фасцинирана новим дечком јер није знала “да постоји такав лик”.

– Не само да није хапшен, већ он нема ниједну тетоважу, не пуши, не пије, не дрогира се, не коцка се, чак не иде ни у кладионицу, замисли. Наставник је филозофије у школи и мене тако ради адреналин кад ми прича о Платану и о Аристократу, Аристоклету, тако нешто… – прича она.

Међутим, открива да јој неке ствари сметају у вези, поготово то што је приметила да је стипса кад су у питању скупи поклони и због тога не зна да ли ће веза опстати.

         Лиза Ен у паници, српски хакери се дочепали њеног кућног видеа

– У почетку ми је било скроз занимљиво, а онда сам приметила да ми не купује парфеме, фирмирану гардеробу, сандале, огрлице, накит, не изводи на вечере у Франш или у јапански ресторан на суши, не плаћа ми такси, не плаћа соларијум, фризера, маникира, педикира… За рођендан ми је купио цвет, замисли, шта ће ми то, и, и неку јефтину фигурицу, и неку блузу Ариље производња. Оно, мислим, где да то носим – јада се Љиља Тука и наставља:

– Не води ме у Сен Тропе, Дубаи, на Сејшеле, Балеаре или Бора Бору… Па могли смо бар на неки викенд до Париза или Рима за ових пар месеци, али ништа. Рекла сам му да желим веће груди, ове шестице су ми баш мале, а он каже да су ми ове сасвим добре… Мало је шкрт, зар не? Мало више. Па јесте, неће да троши паре, да узме неки пентхаус на Сењаку, њему је добра и она скврчена гарсоњера у Раковици. Вози неки стари марути, мене срамота да седнем у њега, уместо да узме, бре, БМВ И-8, или барем лендровера. Не знам докле мисли тако да се штека, али ако се не промени, то ми не личи на неку озбиљну причу – закључује старлета.

Аутор: Нићифор Блентавило

Откривен мушкарац који обрише леђа сваки пут након туширања

Некрофил спасао жену коју су лекари прогласили мртвом

Шизофреничар умислио да га неко прати на Твитеру

Грицкате нокте на ногама? Ево 8 савета како да се решите те гадне навике

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *