“Србска част” одузела од Бугарина БМВ од 400 коња јер га је шутнуо у гуму

НИШ – Након недавног подвига када су од малолетног Рома одузели шареног коња кога је власник тукао, припадници организације “Србска част” сада су од насилног, али пунолетног власника спасили аутомобил од готово 400 коња.

Власник је рукама и ногама тукао скоро 400 коња (фото: Јутјуб скриншут)

Пре пар дана појавио се снимак како бугарски држављанин Стоичко Лечков шутира у гуму аутомобил БМВ И8 купе са 374 коњских снага, а потом га удара и руком по крову, јер није могао да га покрене. Он је кренуо из Великог Трнова за Београд, па се због квара електронике пар дана дуже задржао у Нишу. Али кад је подигао ауто из сервиса, сачекали су га припадници “Србске части”. Они су поразговарали са њим, а затим му одузели возило и поставили видео о целом догађају.

Вођа покрета Бојан Стојковић објаснио је Стоичку да је циљ њихове реакције да схвати да је погрешио.

-  Како би било теби да дође неки тамо диносаурус да те удара? Не би ти било пријатно, јел тако? А аутомобил не може да ти каже немој да ме удараш, боли ме. Је л` схваташ да си погрешио? Схваташ, па наравно. И нећеш више никад то да радиш? Нећеш. А је л` хоћеш да га напојиш горивом, да му увек буде пун резервоар, да га переш редовно у аутоперионици, да му мењаш свећице и носиш на редован сервис. Хоћеш. Е, хоћеш, али на неком другом аутомобилу, а на овом нећеш јер ћемо ти га за казну одузети. Не зато што је леп и што вреди 100.000 евра, него за пример теби и целој твојој заједници да се не сме ударати слабији од себе. Ми смо реаговали и за ударање једног коња, па не можемо да пређемо преко ударања 400 коња, па то је цела једна ергела - објаснио је Стојковић омаленом Лечкову, који је само климао главом.  

Организација “Србска част” је сместила БМВ у најближи азил за аутомобиле, где се о њему старају припадници покрета заједно са најлепшим девојкама.

Иначе, Стоичко Лечков је био кренуо за Београд да види кинеске полицајце, па га је нестрпљење приликом квара на ауту избацило из такта.

Аутор: Бранко Соврлић

Прочитајте још:

Кинески полицајци привукли у Београд хиљаде српских туриста из унутрашњости
ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ ПРЕБИЈЕНОГ КОЊА: Коњ изјавио да је мазохиста и да жели да га врате газди
Наркоман није имао где да купи дрогу јер су сви дилери били на дербију
КОЦКА ЈЕ ЗБАЧЕНА: Весић шокирао коцке на Тргу изненадном инспекцијом, ОВО нису очекивале!
Људи са фантомкама током ноћи купили станове у „Београду на води“

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *