Руски пранкери се представили Харадинају као британска краљица и наредили му да поднесе оставку

МОСКВА/ПРИШТИНА – Након што су израдили Рамуша Харадинаја представивши се као украјински председник Петро Порошенко који тражи подршку за председничке изборе, у замену за признање Косова, руски пранкери Вован и Лексус поново су се окомили на премијера јужне српске покрајине, сазнаје НП портал из извора блиских комичарима.

Харадинај је (лоше) поднео оставку јер је морао да послуша Елизабету (фото: Јутјуб скриншут)

Један од њих се представио као британска краљица Елизабета Друга и имитирајући глас старице од стотинак година, поручио Харадинају да због бруке са руским пранкерима мора да поднесе оставку.

– Рамуше, каква је то глупост са Порошенком? Је ли могуће да си толики мамлаз да си насео на глупу фору оне двојице дилетаната? Па зар не разликујеш глас младића од гласа човека који је превалио више од пола века? Вукли су те за нос годину дана! И још си твитовао подршку Вовану Лексусову, непостојећем кандидату за премијера Украјине! – викала је лажна краљица на Харадинаја.

Косовски премијер је покушао да се правда, али га је лажна Елизабета пресецала.

– Свестан си колико смо уложили у тебе, иако смо знали да немаш баш много шта између ушију, али ти си остао мапетовац као што си био. Толико сам се изнервирала да сам морала лично то да ти кажем! Нема друге, Рамуше, сад мораш да поднесеш оставку! И то одмах! – наредио је комичар глумећи Елизабету.

Када је Харадинај муцајући, на смешном енглеском упитао како то да учини, лажна краљица му је објаснила да никако не признаје да је то због бламаже око Порошенка, већ да је због оптужнице из Хага, тврди наш саговорник. И тако је Харадинај, са сузама у очима, поднео оставку.

А у међувремену, док не стигне снимак тог разговора, погледајте како су руски пранкери одрадили Харадинаја представивши се као Петро Порошенко.

Аутор: Сергеј Потемкин

Прочитајте још:

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *