Нестало 650.000 кубика грделичког камена, истрага у току

ВЛАДИЧИН ХАН – Око 650.000 кубика најквалитетнијег грделичког камена, који је уклоњен приликом градње аутопута, нетрагом је нестало. 

Међу тонама несталих стена налази се и чувени Момин камен (фото: Јутјуб скриншут)

Приликом отварања аутопута кроз Грделицу председник Александар Вучић рекао је да је током градње уклоњено 650.000 кубика камења, међутим, грађани се питају – где су све те стене нестале. Између осталог, ту је и чувени Момин камен, који се одликује својом тврдоћом и текстуром.

Оволика планина од камења морала се уздићи на другом месту, па, како је то изостало, случај је пријављен је полицији, која тапка у мраку, пошто истражује само ноћу, уз светлост младог месеца.

– Нико не зна где је завршило толико камење. Гледали смо и у каменолому Јелен До, да није дошло до препакивања камена марке Грделица у камен марке Јелен До, али тамо нисмо нашли никакве трагове карактеристичне тврде стене из Грделице, већ само тврдње да им је преко главе и овог њиховог камења. Обишли смо све каменоресце, али ни они ништа не знају о томе. Погледали смо у сваку шупу и гаражу, али мрка капа – каже наш извор из полиције.

Дејвид Коперфилд, светски стручњак за нестајање ствари великих димензија, попут Кипа Слободе, бродова, авиона и дирижаблова, тврди да ни он не би успео да изведе трик нестајања толике количине стења и камења.

– То ми је потпуна непознаница – казао је славни илузиониста за наш портал.

Међутим, његов колега Биг Лале тврди да би успео да изведе такав трик.

– Видите, није то лоша идеја. У камено доба камен није вредео ни боба, а сада је то лепа роба. И могло би да се проба. Сигуран сам да бих могао да изведем нестајање 650.000 кубика камена и истовременог појављивања великог кофера с новцем. А онда бих извео сопствено нестајање са кофером – истакао је Биг Лале.

Аутор: Панургије Чичамичић

Прочитајте још:

Истрага о Сартиду на трагу да открије шта значи “U.S. Steal Serbia”

Мишковић тражио проширење суднице да би могли да стану сви његови адвокати

Динкић рекао полицији да му је Национална штедионица највећи успех јер је то прва банка коју није угасио

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *