Након оптужбе за силовање Нејмар симулирао прекршај

РИО ДЕ ЖАНЕИРО – Одмах након што га је бразилска манекенка Нажила Триндађи Мендеш де Соуза оптужила за силовање, чувени фудбалер Нејмар да Силва Сантос Жуниор, познатији као Нејмар, бацио се на земљу и симулирао прекршај. 

На вест о тужби бразилске манекенке Нејмар је скочио на траву и ухватио се за зглоб ноге превијајући се од болова (фото: Јутјуб скриншут)

Њега је вест о томе затекла на тренингу репрезентације и чим је чуо, урадио је исто што и пар дана раније када му је одузета капитенска трака. Бацио се на траву, иако није било никога око њега, и држећи се за ногу превијао на земљи са болним изразом лица. Он се лекарској екипи која је притрчала пожалио да је повређен.

– Повређена су ми осећања, срце и душа. Опет… У само пар дана… А и цеваница – изјадао се Нејмар.

Он је за медије казао да му није јасно како може неко да лаже, фолира се и симулира да је доживео насиље.

– То је исто као кад бих ја пао на утакмици, а да ме нико не дира. Добро, ја сам њу дирао, али било је добровољно. И није било насилно, што се види са њених голих слика које ми је слала после, на којима нема модрица. Никад нисам био насилан што сви знају који ме познају – рекао је Нејмар

Као доказ да никад није био насилан, што сви знају, који га познају, указао је на снимак са припрема репрезентације, када му је млади репрезентативац Вевертон на тренингу протурио лопту кроз ноге. Овога пута Нејмар није пао.

– Придржао сам дечка да се не разбије, иначе би љовиснуо, хоћу рећи љоснуо свом силином. Толико сам пута у каријери падао и знам како је то, а нико ме никад није придржао да паднем нежно, већ бих се сав изубијао приликом пада и котрљања. Овај млади дечко, како му је оно име, ето, хтео сам само да му помогнем да не тресне, већ да му ублажим пад. Не мора он тако млад да пролази кроз све што сам ја пролазио – објаснио је Нејмар.

А да ли ће то бити доољан доказ да Нејмар није насилан, и ко ће се показати као већи симулант, Нејмар или Нажила, остаје да видимо. У међувремену, погледајте како је све Нејмар морао да падне након грубијанских стартова противничких фудбалера.

Аутор: Вук Жабац

Прочитајте још:

Амерички стручњаци: Ни говора о пеналу, Бразилац срушен у складу са правилима фудбала

Суарез повампирио Банета Ивановића

УЕФА се угледа на ФСС: “Зашто финале Лиге шампиона у Мадриду, кад су оба тима енглеска?”

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *