Муж Безосове швалерке у шоку: Безосовој бившој 37 милијарди, будућој 100 милијарди, а њему ништа! Ипак… има нешто

ЛОС АНЂЕЛЕС/АЛБУКЕРКИ – Патрик Вајтсел, супруг швалерке Џефа Безоса, најбогатијег човека на свету, шокиран је јер њему не припада ни цвоњка од љубавног троугла Безос – Санчез. Он планира да ангажује адвокате како би видео да ли и њему припада део Безосове имовине која је, према Форбсовој листи, пре развода супермилијардера износила 137 милијарди долара, јавља амерички трач магазин Госип. 

Лорен добија Безоса са 100 милијарди, Мекензи (десно) одлази са 37 милијарди, а теби, Патриче, осташе само рогови… И кружић око главе, додуше (илустрација: НП/Јутјуб скриншут)

Наиме, након развода власника компаније “Амазон” Џефа Безоса од супруге Мекензи, бившој жени мултимилијардера је, према споразуму припала ситница од 37 милијарди долара. Како Безос има озбиљне намере према Вајтселовој жени, заносној Лорен Санчез, то значи да њој припада Безос са преосталих 100 милијарди долара богатства. Вајтсел сматра да има право на импозантан део тог новца.

– Познато је да се оно што су двоје стекли у браку дели на пола. Тако, пошто је у браку са мном моја супруга Лорен стекла Безоса са 100 милијарди долара, онда мени припада пола Безоса и 50 милијарди. Јер, ми још нисмо разведени – поентира Вајтсел и наставља:

–  Чак и када би се тумачило да њој припада половина Безосове имовине, то јест 50 милијарди, онда мени припада половина њене половине или 25 милијарди.

Међутим, амерички адвокат из Албукеркија Сол Гудмен тврди да баш није тако.

– Лорен ће тек стећи Безоса, а да би га стекла, правно гледано, мора се удати за њега. Да би се удала за њега, мора се развести од Патрика. А њена новостечена имовина из новог брака не припада бившем мужу. Тако да, Патриче, бојим се да за тебе нема ништа осим рогова – казао је Гудмен.

Он је размотрио и могућност да Патрик Вајтсел не да развод жени, док му Безос не плати.

– Али то би била уцена. Не, то би било обештећење, ако позовеш Сола. Зато, боље позови Сола. Не, немој ме звати… Џеф боље плаћа, а онда би то ипак била уцена, и то ти је онда затвор. Тако да, опет за тебе нема ништа. Осим рогова – рекао је Гудмен.

Он је открио и да не би могао да заступа неког против Џефа, јер и њу и Лорен познаје још из детињства.

– Не могу то да му урадим, познајем их обоје из Албукеркија. Џефа сам на великом одмору у школи слао по бурек и пилетину у Лос Полос Херманос, и лупао му мацоле кад их донесе хладне. А са Лорен сам… Па, био сам јој први. Она тада клинка, а ја… Добро, није битно то… Младост, лудост. Живела је у мојој улици. После сам упознао Џефа с њом. Он се заљубио до ушију, што му се и данас види по ушима, али, ем сиротиња, ем смешан, није имао шансе. Рекла му је: “Види како си ћелав. Ма, пали… Мис`им, може, ал` кад будеш имао 100 милијарди долара”. И он човек зарадио. Ето шта вам је љубав – открио је Сол Гудмен.

Он је нагласио да Безос зато није могао бившој жени дати више од 37 милијарди, јер би му се богатство тада смањило на мање од 100 милијарди и плашио се да га Лорен у том случају опет не одбије.

Међутим, Вајтсел сматра да је неправда ако он као Лоренин муж не добије ништа.

– Ова Мекензи, чије име звучи као шкотско презиме, или још горе – клан, узела 37 милијарди и даје пола у добротворне сврхе, а то је 18 и по милијарди. Па мени кад би дала коју милијардицу, зар то не би било доброчинство? – јада се Вајтсел, додавши да “гладна деца то не би ни осетила, јер тај новац ионако не иде њима већ `добротворима`”.

А мултимилијардер Џеф Безос је везу са Лорен Санчез већ платио 37 милијарди долара, па је она већ сада његова најскупља инвестиција. Колики ће бити трошкови њеног одржавања, то јест, одржавања те везе, и да ли ће атрактивна Лорен од њега направити милионера, остаје да видимо. И уложимо опкладе.

 Аутор: Кларк Кент

Прочитјте још:

Лиза Ен у паници, српски хакери се домогли њеног кућног видеа

Џеј Ло открила да се развела од Марка Антонија кад је сазнала да он није римски војсковођа

Пуси Рајот заказале турнеју по црквама широм САД

Дуња Илић на одвикавању од рехабилитације

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *