Мило побјеснио кад му је Блажо рекао да ће сину дати српско име Милутин умјесто црногорског Милутин

ПОДГОРИЦА – Само дан након помпезне свадбе на Светом Стефану на којој су брак склопили син јединац предсједника Црне Горе Блажо Ђукановић и његова изабраница Милена Поповић, дошло је до жестоке свађе унутар породице Ђукановић.

Мило забринут да му син не оцрни образ (фото: Јутјуб скриншут)

Према ријечима нашег саговорника блиског породици Ђукановић, Мило Ђукановић је сумирао са сином Блажом утиске са вјенчања, па се повео разговор и о будућем потомству.

– Мило је рекао да жели најприје унука, насљедника, са чиме се Блажо сложио. Али кад су запођенули причу о имену, Блажо је рекао да ће сину дати име Милутин. Мило се брецнуо, пошто је то српско име. Он је одмах повикао на сина да му не наноси срамоту и да не баца љагу на лозу Ђукановића, те предложио да се умјесто тога мушком потомку да црногорско име Милутин. Настала је велика распра и свађа, Мило је повикао: „А нећеш ти образ кидат Ђукановићима!“, а Блажо је одговорио: „Али тата, ми образа немамо“. Како договора није било, свак је отишао љутит на своју страну – открива наш извор.

Како је открио, министар полиције Мевлудин Нухоџић покушао је да утјеши Мила, па му је чак, да би га орасположио, предложио да изаберу његово име Мевлудин, које личи на црногорско Милутин.

– Још се не зна како ће се разријешити ова зађевица, али Мило је почео да вјерује да је његов син већ потпао под утицај супруге Милене, чија породица се сумњичи да се потајно изјашњавају као Срби. Зато је с разлогом забринут да ће му Блажо оцрнити образ кад сину буде дао српско име Милутин, намјесто црногорског Милутин – казао је наш саговорник.

Аутор: Блажо Водочеп

Mило Ђукановић се одрекао сина јер га је добио док је био Србин

Не пропустите:

Скупштина Црне Горе поништила брак кнегиње Зорке са Петром I Карађорђевићем
Почели Дани хумора у Црној Гори: Мило најавио борбу против организованог криминала и предао се
ЕКСКЛУЗИВНО: Црна Гора напушта Балкан!
Тома бацио прву лопату на Манделин гроб
ШОКИРАЋЕТЕ СЕ: Погледајте како данас изгледа Рука из “Породице Адамс” (ФОТО)
Биљана Србљановић исфрустрирана што јој презиме завршава на „ић“, јер је то подсећа на српска презимена
Након Џуџевића, и Србљановићева избацује српско “ић” из презимена

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *