Крстајић срећан што је положио за тренера јер сад коначно може да преузме неки клуб

СТАРА ПАЗОВА – Селектор репрезентације Србије Младен Крстајић пресрећан је што је положио за ЕУРО про лиценцу што значи да ће од сада моћи да буде и тренер.

Крстајић ће сада бити озбиљна конкуренција Зидану за клупу Челзија (фото: Јутјуб скриншут)

– Јако сам срећан што сам положио за тренера јер то значи да ћу сада моћи да преузмем и неки клуб. Функција селектора коју сам обављао може ми бити добра одскочна даска – изјавио је Крстајић.

Подсетимо да Челси тражи новог тренера и да преговори са Зинедином Зиданом не теку баш најбоље, па се сада јавља алтернатива у виду Младена Крстајића. Такође и Реал из Мадрида кубури са шефовима струке у последње време, а ни Бајерну из Минхена не цветају руже у домаћем првенству ове сезоне. Али, српски стручњак може очекивати и понуде других богатих клубова, попут оба Манчестера, Ливерпула, Барселоне, Атлетика, Ал Аина или Гванжуа.

А у Фудбалском савезу Србије чупају се за косу, јер ово може значити да ћемо морати да потражимо новог селектора.

Председник ФСС Славиша Кокеза каже да сада, када је добио лиценцу тренера, Крстајић може да ради и други посао, те није више принуђен да буде само селектор Србије.

– Сигурно да нећемо моћи да се носимо са понудама великана, а решења за селектора више немамо. Мораћемо да потражимо нека алтернативна решења. Размислићемо и о варијанти да се играчи сами договарају ко ће да игра, може и на еци-пеци-пец или окош-бокош, као и коју тактику ће да одаберу. Мислим да ће важити и оно правило “Први пуцам пенал”, то јест, ко то први изговори пред утакмицу кад истрче на терен, тај шутира у случају да дође до најстроже казне – објашњава Кокеза.

Аутор: Вук Жабац

Прочитајте још:

Реал захтева да се поништи меч са Партизаном из 1956. и одигра нови, иначе ће иступити из Лиге шампиона

Весићу дата висока функција у Београду да би га склонили из Звезде

Навијач Партизана дигао “ролекс” Мијатовићу јер је желео успомену на свог идола

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *