КОКЕЗА: Тражићемо да УЕФА казни Украјинце због убацивања петарде у гол Србије

НОВА ПАЗОВА – Председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза не мири се са високим поразом Србије на гостовању у Лавову и само дан касније најављује да ће ФСС пријавити репрезентацију Украјине због убацивања петарде у Дмитровићев гол.

Кокеза: Како наш голман да буде концентрисан кад му бацају петарду иза леђа (фото: Јутјуб скриншут)

– Како су ми јавиле колеге из Украјине, Украјинци су нам убацили петарду у гол. И да зло буде веће, такво неспортско понашање нису починили навијачи, већ фудбалери. Како мислите да наш голман буде концентрисан на одбране, кад му се баца петарда иза његових леђа? – љут је Кокеза, који у петарди види разлог што је Србија размонтирана са 5:0.

Он је изразио очекивање да УЕФА због тога казни репрезентацију Украјине, и да Србији за зеленим столом додели победу од 3:0.

– Кад томе додамо да ће Украјини одузети освојене бодове и из претходна два меча због играња Бразилца Мораеша који није испунио услов, Украјина ће имати нула бодова из три утакмице – задовољно трља руке председник ФСС.

Он закључује да то значи да смо уклонили главног конкурента за друго место и пласман на Европско првенство.

– А за Луксембург ћемо још да видимо како ћемо с њима. Јер, замислите, они ће сад добити три бода од Украјине због играња Мораеша, а заслужено су изгубили са чак 2:1, и то кући. Али, ето, сви они који су сумњали, сада су се могли уверити како је Крстајић добар тренер, односно, увериће се врло брзо чим УЕФА усвоји ове одлуке – казао је Кокеза.

Аутор: Вук Жабац

Прочитајте још:

Крстајић срећан што је положио за тренера јер сад коначно може да преузме неки клуб

УЕФА се угледа на ФСС: “Зашто финале Лиге шампиона у Мадриду, кад су оба тима енглеска?”

ФК Напредак мења назив у ФК Напредњак

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *