КЛИНТОН ОТКРИО У ПРИШТИНИ: Мислим да је Вучић покушао да ме убије донацијом од 2 милиона $, умало сам умро од смеха

ПРИШТИНА – Бивши амерички председник Бил Клинтон открио је приликом посете Приштини да је замало умро када је сазнао да је тадашњи премијер Србије Александар Вучић донирао два милиона долара фондацији породице Клинтон.

Клинтон: Вучићева донација је била покушај атентата на мене и Хилари (фото: Јутјуб скриншут)

– Када сам сазнао да нам је, током кампање моје супруге Хилари за председника САД, Вучић уплатио два милиона, умало сам умро од смеха. У тренутку када су ми то јавили, пио сам воду и загрцнуо се смејући се. Једва су ми спасили живот. Чак и Хилари се толико заценула од смеха да је једва дошла до даха. После тога је четири дана имала упалу трбушних мишића – рекао је Клинтон.

На питање забринутих косовских новинара да ли је тај новац био упућен како би се лобирало да САД направе заокрет у политици према Косову, Клинтон је одлучно одмахнуо главом.

– Убеђен сам да је ово био покушај атентата на мене и моју супругу. И ја сам у први мах помислио да је у питању захтев да се нешто радикално мења око Косова или нешто томе слично. Међутим, прочитали су ми личну поруку тада премијера Вучића која је пратила донацију, а из које се види да нема никакве везе са тим. Писало је: “Уз најдубље поштовање, срдачно, ваш Алек”. Ту смо и ја и Хилари поново добили по напад смеха, који је могао бити кобан – испричао је Клинтон.

Он је навео да су му доктори ставили до знања да дефинитивно не би преживео да је донација била у износу од пет или шест милиона долара. Како су му рекли, била би то сигурна смрт.

– Вучић је био шкрт, а ја сам имао сам среће – констатовао је бивши амерички председник.

Аутор: Кујтим Гењештари

Супермен понудио помоћ Србији око поплава, Вучић му одговорио: “Нека, сам ћу”

Улица Господара Вучића коначно добила своју историјску личност

Нагло скочиле акције Фолксвагена након најаве председника Вучића у емисији „Ћирилица“

Kим Џонг Ун крије од грађана Вучићево постојање

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *